My 600-lb Life: Where Are They Now? (S5b)(eps 6-12) – highlight

От 3 декември, четвъртък, в 20:00 часа

Тази емоционална поредица ни представя живота на жени и мъже, които са били със свръх наднормено тегло, а сега продължават трудния път към отслабването. Под зоркото око на експерта по отслабване доктор Нау те свалят стотици килограми. Но в хода на този процес всеки от тях се изправя пред нови емоционални и физически предизвикателства. След претърпяната животоспасяваща операция за отслабване те трябва да се приспособят към промените в телата си. Предстои да видим как сърдечните въпроси се отразяват на пациентите на доктор Нау. Тами постига напредък и сваля достатъчно тегло за премахване на огромния ѝ лимфедем, но ултиматумът на съпруга ѝ застрашава нейния напредък. Отслабването на Карина се забавя, тя има нов приятел, но дали ще има нужда от помощта на доктор Нау? А любовната мъка на Ерика пречи на отслабването ѝ. Дали всички ще успеят да поправят нещата и да отслабнат завинаги?

Buddy vs Christmas

От 20 декември, неделя, в 21:00 часа

Легендарният сладкар Бъди Валастро е поемал всяко предизвикателство за торти, което може да си представите, дори се е състезавал срещу изключителния съперник Дъф Голдман. Сега, по случай Коледа, Бъди запретва ръкави и се изправя срещу най-големите творци на Америка в поредица от вкусни предизвикателства с коледна тематика! Започва състезание между сладкари и експерти по мултимедийно изкуство, изпълнено с празничен блясък, а Бъди се представя както никога преди. Той е свикнал да работи под напрежение, докато създава своите умопомрачителни торти, но как ще се представи срещу някои от най-добрите артистични таланти в страната? Едно нещо е сигурно: Коледа никога не е имала толкова добър облик и вкус!

О, Боже мой! Stunt (Dec 2020)

От 1 декември, вторник, в 00:00 часа

В живота има неща, които трябва да видиш, за да повярваш, че съществуват. Този месец ви предлагаме поредица от невероятни реалистични и медицински предавания, които ще ви накарат да възкликнете „О, Боже мой“! Празничното издание на „Стъпалата ми ме убиват“ проследява работата на подиатрите доктор Брад Шефер и доктор Ебъни Винсент, които лекуват нови пациенти с шокиращи заболявания на стъпалата. „Доктор Пъпкотрепач“ се завръща със специален коледен епизод и припомня най-необикновените случаи, в които най-добрият дерматолог, доктор Сандра Лий, диагностицира и премахва загадъчните и нетипични образувания и кисти на своите пациенти. Тези и други филми ще изпълнят декември с много „О, Боже мой“ моменти!

Welcome ToPlathville (S2) –highlight

От 28 декември, понеделник, в 20:00 часа

Голямото семейство Плат отново ни посреща типично по южняшки, а поредицата се завръща, за да проследи как се променят нещата в идиличния им живот в Куивърфул, Джорджия. Сега семейството се е разделило на три отделни домакинства: Бари, Ким и по-малките им деца;

Итън и съпругата му Оливия; и тийнейджърите Мика и Мория, които сега напускат дома си. Този сезон и малките, и големите деца на Плат продължават да подлагат на изпитание границите си и да се наслаждават на нови изживявания извън полетата на семейната ферма. Ще има много възходи и падения – от търсенето на приключения до изследването на нови любовни интереси и дори татуировки – но дали семейните връзки ще останат здрави и ще им помогнат в пътуванията им към себе си, или ще ги разделят още повече?