1,000-lb Sisters (Season 2)

От 2 февруари, вторник, в 21:00 часа

Веселите сестри Ейми и Тами Слейтън се завръщат, а епичната им битка за отслабване продължава. Двете заковават кантара на над 450 килограма и откровено споделят за своите трудности с теглото. Те трябва да свалят достатъчно килограми, ако искат да се подложат на бариатрична операция, която ще промени живота им, и да преследват мечтите си. Този сезон семейство Слейтън се увеличава – вдъхновен от успеха на Ейми брат им Крис се присъединява към тях в битката за отслабване. Докато те явно напредват, Тами продължава да среща трудности с отслабването, а карантината пречи на напредъка ѝ. Но животът им в провинцията на Кентъки не е съвсем мрачен, а Ейми споделя важна новина, която ще промени живота ѝ! Промените ще съпътстват братята и сестрите, а заради техния позитивизъм и закачливо чувство за хумор животът им никога не е скучен – както и на цялото семейство Слейтън!

The Bad Skin Clinic – highlight

От 19 февруари, петък, в 22:00 часа

Време е за преглед при консултанта по дерматология доктор Ема Крейторн и нейния екип от експерти, защото клиниката отваря вратите си за нас още веднъж. Обикновени хора от цяла Великобритания с необичайни кожни заболявания идват в клиниката на доктор Ема на Харли Стрийт, отчаяно търсейки помощ. Този сезон доктор Ема се заема с още по-загадъчни, шокиращи и хронични заболявания: от млада майка с артрит, причинен от псориазис, до баба, която не може да седи заради агонизиращи белези. От огромни липоми до келоиди и кисти – ще има и доста изстискване. В специален епизод, посветен на акнето, ще видим помощник на водопроводчик, който има толкова тежко акне, че не може да се покаже на клиентите. А в друг специален епизод ще видим деца с ужасни заболявания – сред тях е 11-годишната Оливия – тя е една от стоте човека във Великобритания, които развиват рак на кожата след излагане на ултравиолетова светлина. Благодарение на лечението и невероятните трансформации тези и много други пациенти най-накрая се освобождават от заболяването, което им пречи да живеят нормално.

I Love a Mama’s Boy –highlight

От 14 февруари, неделя, в 21:00 часа

Както става ясно в тази необичайна поредица – да излизаш с мъж с обсебваща майка е огромен проблем! Ако властната майка все още глези гаджето ви, това може да доведе до сериозна криза в отношенията. Какво всъщност се случва, когато попаднете в любовен триъгълник с майката на гаджето си? Тази поредица проследява как четири млади жени се състезават за любовта на своите половинки... с техните майки! Независимо дали става дума за потиснати желания заради съвместния живот с гаджето и майка му или за конфликт с властна майка заради сватбени планове – ще има доста неудобни моменти – от неловки до катастрофални! Дали тези жени ще се превърнат в най-важните дами в живота на мъжете си и най-накрая ще прережат пъпната връв на тези мамини синчета?

Buddy Valastro: Road To Recovery – highlight

От 7 февруари, неделя, в 21:00 часа

Успешният майстор-сладкар и декоратор на торти Бъди Валастро ни кани на гости в дома си, където живее със съпругата си Лиза и техните деца. В този вдъхновяващ филм сладкарят от четвърто поколение споделя невиждани досега кадри, докато се възстановява след тежка травма на ръката. Предстоят му месеци тежка физиотерапия, но Бъди носи позитивната си нагласа и страхотното чувство за хумор от пекарната у дома. Въпреки че точно сега не могат да създават сладкарски шедьоври, Бъди и семейството му приветстват камерите в дома си и споделят какво се случва в живота им след операцията. Дали Бъди ще се справи с предизвикателството и ще се върне в кухнята, за да започне отново да прави изключителните си торти?