The Family Chantel(Season 2)– highlight

От 1 ноември, неделя, в 20:00 часа

Една от най-горещите двойки от поредицата „90 дни до сватбата“ – Шантел и Педро – заедно с емоционалните си роднини се завръщат с гръм и трясък в новите епизоди! След връщането от Доминиканската република, Шантел и Педро се фокусират върху съвместния живот и предстоящото дипломиране на Шантел в училището за медицински сестри. Междувременно по-големият брат на Шантел, Ройъл, се мести в Атланта със своята годеница Андженет от Филипините. Те се женят само седмица след пристигането ѝ в САЩ и Шантел има някои сериозни подозрения. Но това е само началото на експлозивната драма, която ще се развива през този сезон, докато модерното семейство продължава да живее живота си по-бурно от всякога!

 

7 Little Johnstons (S5b) – highlight

От 3 ноември, вторник, в 22:00 часа

Най-голямото известно семейство малки хора в света –Джонстън – се завръщат, а в живота им предстоят важни събития. В разгара на лятото напрежението се покачва. Децата растат бързо, а Анна скоро ще се дипломира, но се колебае дали да напусне дома, за да посещава колежа съвсем сама. Лиз е обзета от новия си възлюбен Брайс, а Ема изпитва чувства към дългогодишния си приятел Лука. Трент търси решение за здравословните си проблеми, а Джона споделя с Трент и Амбър ужасни новини. Как ще се справи семейството с възходите и паденията в своя невероятен живот?

 

Little People, Big World (Season 14b) (eps 11-21) – highlight

От 6 ноември, петък, в 22:00 часа

За Ролоф – любимото семейство малки хора на Америка – през този сезон настъпват още по-големи промени, защото Ейми най-накрая взима решение да напусне фермата. Но промяната не се случва за една нощ, а Мат се безпокои, че заминаването ѝ ще бъде бавно. Междувременно след натовареното лято Зак и Тори ще отправят вълнуващо съобщение и ще чуят неочаквани новини, които ще повлияят на бъдещето на цялото семейство Ролоф. А след поредица от изпитания Мат трябва да вземе тежко решение, което ще постави ново начало за семейството.

 

Sweet Home Sextuplets (S3b) (eps 7 onwards) – highlight

От 30 ноември, понеделник, в 21:00 часа

Уменията за отглеждане на деца достигат съвсем ново ниво при Къртни и Ерик Уолдроп, които имат 11-годишен син, двама осемгодишни близнаци и... двегодишни шестзнаци! Поредицата се присъединява отново към семейството, когато събитията в живота им започват да се развиват драматично. Ще има повече екшън от всякога – от заплахата от торнадо до шокиращото решение на едно от децата – а след настъпването на пандемията семейството се изправя пред несигурно бъдеще. Тази трогателна поредица споделя с нас всички радости и трудни моменти на семейство Уолдроп, които успяват да се справят с многобройните си деца.