ПОЗДРАВИ ОТ ХОЛИВУД!
Поредица за игрални филми

Премиера: 2-ри септември
Всяка неделя в 19:00 ч.

THE PRINCIPAL

Премиера: 1-ви септември
Всяка събота в 21:00 ч.

В ролите: Алекс Димитриадис, Мира Фулкес, Рахел Роман

Когато учителят Мат Башир бива повишен в директор на известното с насилието си мъжко училище в югозападните покрайнини на Сидни, радикалният му подход го въвлича в конфликти и излага на опасност личния му живот. И точно когато изглежда, че има напредък, един 17-годишен ученик е открит мъртъв на училищното игрище.

ACCEPTABLE RISK

Продължава всеки четвъртък в 23.00

В ролите: Илейн Касиди, Мортен Суурбале, Анджелин БолТози нов сериал в шест части ни отвежда в Монреал, където фармацевтичният изпълнителен директор Лий Манинг е намерен мъртъв, минути след като е разговарял по телефона със съпругата си Сара. Животът на Сара се завърта в низходяща спирала, тъй като първият й съпруг е починал само преди три години. Ровейки се из телефоните на Лий, тя разбира колко малко всъщност е знаела за предишния живот на съпруга си. След като последвалото разследване води до повече въпроси, отколкото отговори, Сара внезапно се оказва заподозряна и животът й е подложен на наблюдение.

HELL ON WHEELS – сезон 4

Продължава всяка неделя в 23.00 ч.
В ролите: Ансън Маунт, Колм Мийни, Робин МаклийвиДокато върви по следите на банда войници на Съюза, убили жена му, бившият войник и робовладелец Кълън Боханън попада в разгара на един от най-големите проекти в американската история – построяването на трансконтиненталната железница. След войната през 60-те години на 19-ти век това начинание свързва проспериращия Изток с все още дивия Запад.
В сезон 4 висши правителствени кръгове и големият бизнес водят борба за контрол над най-големия железопътен хъб на страната в Шайен, Уайоминг.

ФИЛМИ

СПОРТЪТ ПО СВЕТА

WARRIORS
Петък, 7-ми септември в 23:00 ч.
Режисьор: Барни ДъгласВ подножието на връх Кения, младите бойци от племето масаи изненадващо са създали отбор по крикет. В общност, която е силно привързана към традициите и в която гениталното осакатяване на жените е все още важен момент от съзряването, тези млади масаи изразяват недоволството си от неравенството, удряйки топките за крикет из равнините на Кения и мечтаейки за живот извън родното си село. Това е началото на едно пътуване до Англия – родината на крикета. Пътуване, което дава на Воините куража да се противопоставят на своите старейшини с надеждата да сложат край на тази осакатяваща жените практика.

TOUCH THE WALL
Петък, 14-ти септември в 23:00 ч.
Режисьор: Гранд Барбейто, Кристо Брок„Touch the Wall“ е филм с участието на Миси Франклин, Кара Лин Джойс и Да Франклин. Суперзвездата в плуването Миси Франклин е обречена на слава от ранна възраст, но едва с идването на ветеранката Кара Лин Джойс тези звездни очаквания започват да се превръщат в реалност.

TOP SPIN
Петък, 21-ви септември в 23:00 ч.
Режисьор: Сара Нюънс, Мина Т. Сън


На фона на един от най-подценяваните спортове в Америка, трима тийнейджъри се борят, за да си проправят път в конкурентния свят на тениса на маса. В хода на необичайни за възрастта им предизвикателства в един малко популярен спорт, тяхното пътешествие разкрива страстта, която е необходима, за да преследват олимпийските си мечти.

COMPUTER CHESS
Петък, 28-ми септември в 23:00 ч.
Режисьор: Андрю БуджалскиЗаснет по време на един уикенд турнир за програмисти на софтуер за шах преди около трийсет години, „COMPUTER CHESS“ отвежда зрителите в едно носталгично време, когато състезанието между технологиите и човешкия дух изглежда е вече на малко по-преден план. Запознаваме се с ексцентричните гении, обсебени от идеята да научат една метална кутия да побеждава човека буквално на негова територия, поставяйки основите на изкуствения интелект, какъвто го познаваме днес и какъвто ще го познаваме в бъдеще.