Хора

Сезон 3

Продължава всеки понеделник в 23.00 ч.
Последен епизод: 26-ти ноември в 23.00 ч.

В ролите: Джема Чан, Емили Берингтън, Катрин Пъркинсон, Том Гудман-Хил, Ивано Джеремая, Луси Карлес

Сериалът „Хора“ става все по-добър с всеки сезон. В края на сезон 2 всички синтове по света получиха съзнание. И тази година в новия сезон целият свят ще трябва да се справя с последствията. Защото синтовете са готови за бунт. Назрява конфликт.
Историята се възобновява една година след като синтовете са придобили съзнание. Имало е около 110 000 смъртни случая по света и очевидно голяма част от човечеството обвинява за това синтовете. Новият„вид” трябва да се бори да оцелее в една все повече поляризираща се Англия, където хората и синтовете се мъчат да договорят мир. Излишно е да се каже, че това води до разцепление в обществото на синтовете и че всички надежди за стабилност са застрашени.
Продукцията "Хора" на AMC е заснета в една паралелна реалност и изследва това, което се случва, когато линията между хората и машините се размива – тя показва роботите като отражение на хуманността на човешките образи с техните добри и лоши качества. Така че, това е един вълнуващ поглед върху технологичната революция и ефекта й върху обществото. Темите на третия сезон продължават да бъдат релевантни, мащабите на разделението на Англия са по-големи от всякога, но основният въпрос остава същият - имат ли право синтовете (които вече имат съзнание и чувствителност) да бъдат третирани като хора?

Обадете се на Сол

Сезон 4
Продължава всеки четвъртък в 23.00 ч.
Последен епизод: 29-ти ноември в 23.00 ч.

В ролите: Боб Оденкърк, Джонатан Бенкс, Реа Сийхорн, Патрик Фабиан, Майкъл Мандо и Джанкарло Еспозито.

Задават се тежки времена в сезон 4 на „Обадете се на Сол“ - мудни, тежки, но във всяко отношение шокиращи времена. Сериалът става все по-драматичен и по-мрачен с всеки сезон. Защото пътят на Джими към превръщането му в Сол Гудман е трагична история...

Поздрави от Холивуд!

Всяка неделя в 15.00 ч.
Последен епизод: 4-ти ноември в 15.00 ч.
„Поздрави от Холивуд” на AMC е задължителният номер за бързо набиране в света на филмите. От неделя до неделя Анико Наваи, член на Чуждестранната пресасоциация на Холивуд, представя новини от света на киноиндустрията, задълбочени разговори с филмови звезди и режисьори, непоказвани сцени „зад кулисите“… Поредицата включва още информация от първа ръка за продукциите на AMC, за фестивали, за премиери, новини от червения килим, партита, благотворителни акции, церемонии по награждавания... всичко, което е Холивуд.

Нощният мениджър

Първи епизод: 2-ри ноември в 23.00 ч.
Всеки петък в 23.00 ч.

В ролите: Том Хидълстън , Хю Лори, Оливия Колман, Елизабет Дебицки, Том Холандер 

Съвременната интерпретация на шпионския роман на Джон льо Каре „Нощният мениджър“ проследява съдбата на бившия британски войник Джонатан Пайн (Том Хидълстън), вербуван от агента на разузнаването Анджела Бър (Оливия Колман) със задачата да се внедри в близкото обкръжение на международния бизнесмен Ричард Онслоу Роупър (Хю Лори), за да разбие обслужвания от него престъпен съюз между хора от разузнаването и тайната търговия с оръжие. За да проникне в сърцето на огромната империя на Роупър, Пайн трябва да устои на разпита на мнителния си продажен началник майор Коркоран (Том Холандер) и на съблазните на красивата си приятелка Джед (Елизабет Дебицки). В стремежа си да действа правилно, самият Пайн е принуден да се превърне в престъпник.

Филм на седмицата
Всяка неделя – 23:00 ч.

През ноември не пропускайте филмите от тематичния цикъл на AMC „Филм на седмицата“ – всяка неделя в 23.00 ч. На 4-ти ноември очаквайте британската криминална черна комедия от 1996 година „Фарго“ на братята Джоел и Итън Коен. За този филм двамата получават наградата за най-добър режисьор на кинофестивала в Кан през 1996 година, както и седем номинации за „Оскар“, печелейки наградите за най-добър оригинален сценарий и най-добра актриса във водеща роля (Франсис Макдорманд). На 11 ноември гледайте "F/X" – екшън / трилър с Браян Браун, Браян Денехи, Даян Венора и Клиф де Янг, а на 18-ти ноември не пропускайте "F/X 2", в който продължават да си партнират Браян Браун и Браян Денехи, но този път в компанията на Рейчъл Тикотин и Джоана Глийсън. На 25-ти ноември е криминалният екшън „Смъртоносен удар“ със Стивън Сегал и Айзък Хейз.

ФАРГО (1996) – 4 ноември, 23.00

FX (1986) – 11 ноември, 23.00

FX 2 (1991) – 18 ноември, 23.00 

СМЪРТОНОСЕН УДАР (2008) – 25 ноември, 23.00