Екипът на Канал 3 не само информира най-бързо и качествено своите зрители, но може и да се забавлява. Доказателство за това е "Пусни на три" - новото рап-парче на телевизията, което е дело на нейните оператори, репортери и монтажисти. Осовната роля е на на бургаския рапър Danny L, който от близо две години е част от екипа на телевизия Канал 3.

Премиерата на видеото бе на коледния купон на телевизията. Песента, както и самото видео към нея са идея на Danny L и колегата му Николай Стоянов - Big Nick, и двамата оператори в Канал 3.

За Ники песента е дебют, но в лентата той показва своите режисьорски умения. Освен двамата, в песента участва и друг наш колега - операторът Таси Асенов.

Музиката е обработена от Калоян Станев - Stanx, сценаристи на видео продукцията са Мариана Торманова и Ники Стоянов, зад камерата стоят Христо Христов, Тодор Петров, Емил Пецов, както и самите Big Nick и Danny L, и станалият оператор на годината в Канал 3 - Георги Чобански.

Вижте още новини от България и света

В кадрите могат да се видят познати лица от екрана като Димитър Патарински, Илияна Беновска, Любо Огнянов и голяма част от репортерите на Канал 3. Премиерата на "Пусни на три" се състоя в клуб Bedroom в София на частното парти на медията, а в интернет бе публикувано в навечерието на Никулден, с което Danny L поздравява Бургас с празника на града и колегата си Big Nick.

"Идеята за това парче се роди спонтанно. С него показваме забавната страна да работим в Канал 3 и това, че телевизията за нас е нещо специално. Ники Стоянов е автор на римите, а Дани направи така, че това да стане рап-парче. С голямо желание и любов целият екип участва в направата на парчето", разказа репортерът Мариана Торманова.