Тази седмица зрителите на FilmBox ще имат възможност да се насладят на две стоплящи сърцата романтични комедии – „Принцът и аз“ и „Нечий герой“. Първият филм ще бъде излъчен във вторник, 3 декември, от 19:25 ч. по FilmBox Extra, а вторият – в сряда, 4 декември, от 16:15 ч. по Filmbox.

„Принцът и аз“ проследява живота на двама души от напълно различни светове, които по случайност се срещат и се влюбват. Пейдж (Джулия Стайлс) е студентка по медицина в Уисконския Университет. Тя идва от фермерско семейство, но винаги е имала големи планове за себе си. Принц Едуард (Люк Мабли) от Датското кралско семейство е уморен да бъде преследван от папараци навсякъде и да бъде непрестанно контролиран от семейството си. Той случайно се озовава в същия университет като Пейдж, преструвайки се на международен студент на име Еди. Публиката може да разбере какви ще са последиците от връзката им и ще бъде ли тяхната любов по-силна от всякакви препятствия във вторник по Filmbox Extra от 19:25 ч.

„Нечий герой“ разказва историята на Денис Съливан (Кристофър Горъм), счетоводител от Ню Йорк, назначен да работи за млада богата вдовица и нейния син – Джейк (Бен Хиланд). Денис вижда колко много Джейк се възхищава на супергероя „Man America“, така че един ден решава да изненада момчето, обличайки се като любимеца му. Докато Денис е в магазина за костюми обаче, се извършва грабеж. Той решава да помогне на хората, докато все още е облечен като „Man America“, а охранителните камери улавят всичко това. Тази сряда, в 16:15 ч. по FilmBox зрителите ще научат как Денис ще се справи с медийното внимание, насочено към него, и дали ще избере да продължи да помага на други хора в нужда.