DC Super Hero Girls – Сезон 1

От 13 април – всеки делник от 18.15 ч.

Поредицата проследява приключенията на Уондър Уомън, Супергърл, Бъмбълбий, Батгърл, Затана и Грийн Лентърн, които са тийнейджъри и ученици в Гимназия Метрополис.

В един от епизодите, докато помага на Зий да се подготви за представление, Карън с ужас забелязва пъпка на челото си. В опит да я успокои, Зий ѝ разказва за собственото си детство, пътуванията и представленията с баща ѝ Джон Затара, и как една сутрин неочаквано получила магически способности, но в неспособността си да ги контролира, се опитала да ги запази в тайна от Джон. Гледай и виж какво ще се случи!

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Седмицата на Гъмбол

От 6 април – всеки ден от 07.00 ч.

В продължение на седем дни, Cartoon Network се превръща в Gumball Network. Обичаното предаване ще ни разсмива и забавлява през цялата седмица в ефира на CN.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Крейг край реката“ - Сезон 2

От 27 април – всеки делник от 16.35 ч.

Поредицата „Крейг край реката“ разказва за Крейг и неговите най-добри приятели Келси и Джей Пи, и техните приключения в див район край предградието им, известен като Поречието.

В един от епизодите, Келси пристига при Дънера в доста лошо настрение. В компанията на Крейг и Джей Пи, тя среща Кадет Искра - вълшебно момиче, което решава да ѝ помогне да повдигне духа си. Келси отказва да говори за това, което е преживяла, докато Кадет Искра се опитва да я научи да гледа по-ведро на нещата.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Нинджа уикенди

От 18 април – всеки уикенд от 11.40 ч.

Безстрашните воини на Нинджаго превземат Cartoon Network по време на Нинджа уикендите.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Scooby-Doo! and Guess Who? – Сезон 1

От 20 април – всеки ден от 20.00 ч.

Поредицата ни среща с веселата банда от „Мистерия ООД“, но този път, загадките са по-сложни от всякога. Ще видим приятелите в компанията на много харизматични знаменитости, точно както в новите филми за Скуби-Ду. Сред гостуващите звезди са Крис Пол, Сия, Халси, Рики Джървейс, Кенан Томпсън, Уанда Сайкс, Бил Наи, Нийл деГрас Тайсън и Марк Хамил, както и редица художествени персонажи като Стив Ъркъл, Батман, Шерлок Холмс, Светкавицата и Жената-чудо.