Обвинен: Виновен или невинен?

От 7-и юли, всеки вторник, 22.00 ч. „Обвинен: Виновен или невинен?“ запознава зрителите с живота на хора, за които се твърди, че са извършили сериозни престъпления, като им предлага задълбочена информация за това какво се случва, когато някой е официално обвинен в извършване на престъпление и изпратен на съд. Представен изцяло от гледната точка на обвиняемия, на правния екип за неговата защита и на членовете на семейството му, всеки епизод следва пътя на обвиняемия, като преминава през изготвянето на правната му защита и съдебния процес, за да стигне до издаването на присъдата. Със събирането на доказателствата и с наближаването на процеса, тези емоционални истории предоставят непосредствен поглед към това как стоят нещата, когато е заложена свободата ви.

Полицейска камера

От 3-и юли, всеки петък, 23.00 и 23.30 ч. Чудили ли сте се някога какво представлява преследването на бягащ с бясна скорост заподозрян или размяната на изстрели с член на банда гангстери? Във всеки вълнуващ епизод на „Полицейска камера“ водещият сержант Шон ‘Стикс’ Ларкин използва последните технически средства за наблюдение, за да представи гледните точки на полицаите в най-щурите им преследванияи най-опасните им конфронтации в цялата страна.

Великобритания: Най-страшното табу Продължава всеки понеделник в 22.00 и 23.00 ч. „Великобритания: Най-страшното табу“ разказва историите на някои от най-шокиращите и смущаващи престъпления, случили се в рамките на семейства или при любовни връзки. Повторно се изживяват най-лошите семейни кошмари и се преразказват с най-големи подробности от семейства и приятели и от други, чиито живот е бил по някакъв начин засегнат от тях, като полицаи и репортери, участващи в случаите. Всеки епизод включва и експертен анализ от бившия детектив и началник на полицейски отдел Дейвид Суиндъл и психоложката Ема Кени. Сериалът разкрива как хората, на които най-много вярваме, могат да извършат най-шокиращите престъпления.