Селекция от предавания на Outdoor Channel, посветени на риболова

От 1ви до 28ми август от 17:30 до 19:45 ч.


Подборът от програми включва:

BOTTOM FEEDERS

“Bottom Feeders” е ежеседмичен сериал, който проследява живота и борбата на рибарите, занимаващи се с търговски риболов по протежението на река Мисисипи. Всяка седмица ще бъдат показвани по три рибарски екипа по време на работата им през четирите сезона в търсене на големия улов, борейки се да осигурят прехраната на семействата си. Тяхната цел са сладководните риби, които въдичарите рядко улавят.

BIG WATER ADVENTURES


Всеки от епизодите на “Big Water Adventures” ще ви отведе на уникално риболовно пътешествие.
С показаните около 50 вида риби годишно по време на пътешествия от Аляска до Панама, близо до брега, далече от брега, по Източното крайбрежие, по Западното крайбрежие и по крайбрежието на Залива, “Big Water Adventures” е риболовната програма, изпълнена с най-много екшън.

MADFIN SHARK SERIES

За пореден път тази година Кий Уестще бъде домакин (но не единствен) на единственото телевизионно състезание по улов на акули, освобождавани впоследствие. Два екипа от Кий Уест ще се състезават едновременно с два конкурентни екипа от Венис, Луизиана. Два водни басейна, две различни места и два щата, изправени един срещу друг, за да видим кой от двата отбора ще бъде крайният победител. Начало на три опасни и вълнуващи дни на улов на акули с последващото им освобождаване.