Чуждестранното присъствие на сцената на X Factor се превърна в незабравимо шоу с помощта на 31-годишния Стивън Ачикор от Нигерия. „Мисля, че ще запомниш този ден! България ще се превърне във важна част от живота ти!“ – бяха думите на Саня към талантливия мъж, който успя не само да впечатли журито, но дори и да накара рап идола Криско да стъпи на съдийската маса и да изрази бурен възторг от случващото се.  „Търся точно хора като теб! Искам да бъдеш в моя отбор!“, категоричен беше рапърът в оценката си и към младата R&B изпълнителка Дарина Йовчева. Енергичната участничка от Варна демонстрира не само присъствие и майсторство в любимия си стил, но и поднесе истинска изненада на журито с изпълнение на народна песен.

Трио Paradise е първата група в четвърти сезон, която вдигна жури и публика на крака. С безпогрешното си вокално звучене и приповдигнатото парче на One Republic – Counting Stars, триото изненада Маги и Саня, които признаха, че не са очаквали такова взривяващо изпълнение. Песен на Паша Христова напомни на зрителите вечното звучене на някои забравени парчета. „Искам да покажа на всички тийнейджъри колко хубава българска музика има!“, заяви 16-годишната Нели Рангелова/Георгиева/, която успя да докосне цялата зала с емоционалното си изпълнение.

Петър Райжеков създаде първия рап хит в X Factor, който провокира едновременно усмивки и недоумение в журито. Колоритното парче беше допълнено от хореография на сестрата на ученика във Френската гимназия. Авторското парче се доказа като успешен експеримент, след като цялата зала запя последния припев с артистичния Райжеков. Какво ще накара Криско да преотстъпи съдийското място в следващия епизод на шоуто? Кои ще бъдат новите таланти, които ще се качат на сцената на X Factor? – ще разберете във вторник вечер, от 21:30ч. по НОВА.

Следете най-интересните новини на официалната фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал  във vbox7.com.