Бившата търсачка на силни усещания Миглена Дерменджиева, която днес се изживява като спасителка на бездомни кучета и деца без родителски грижи, е героиня в поредния епизод на социалния експеримент „Смени жената”, който ще се излъчи в сряда, 2 май, от 21 ч. по bTV. Нейните житейски принципи ще бъдат оспорени от 30-годишната Лилия – амбициозен професионалист и темпераментна съпруга от Плевен, с която сървайвърката ще размени дома и всекидневието си за една седмица.

Социалният експеримент „Смени жената” ще извади двете съпруги от зоната им на комфорт, но сблъсъкът на коренно противоположните им житейски философии ще доведе едната до крайни действия и емоции. Меги за първи път ще заживее със съпруг и собствени деца в дом без домашни любимци. А Лили, която цял живот е била противник на идеята хората да делят едно жилище с четириноги, ще попадне в дом с 25 кучета и котки, две от които спят на легло до нейното.

Дали Лили ще успее да издържи до края на размяната, или ще изпълни заплахата си да напусне преждевременно шоуто и защо Ивайло отказва да излезе с Меги Дерм на ресторант, зрителите на bTV ще разберат в сряда, 2 май, от 21.00 ч.