И в трети сезон на най-екстремното риалити в ефира на NOVA “Игри на волята: България” племената ще имат възможността да обитават три различни локации. В териториалните битки всяка седмица 24-мата участници ще се борят за мястото си, в което да пребивават една седмица – Резиденцията, Стопанството или Дивата река.

Победителите в териториалната битка ще разполагат с луксозна къща на българското Черноморие. Тя включва три етажа, шест спални, лятна кухня в средиземноморски стил, барбекю, басейн, сауна и предлага несравнима гледка към морето, разказа Николай Василковски за “Събуди се”. Те ще разполагат с всички удобства. В рамките на седем дни племето ще се наслади на изобилие от храна и комфортен дом, в който ще могат да възстановяват силите си след тежките битки.

И в трети сезон на “Игри на волята: България” племето, заело втора позиция на териториалните битки, ще се настани в Стопанството. В полите на Странджа планина участниците ще се грижат за животни и голяма овощна градина. Те ще имат покрив над главите си, но ще трябва с труд и всеотдайност да изкарат прехраната си.

Пред най-трудното предизвикателство в най-екстремното реалити предаване в българския ефир ще се изправи племето, което загуби териториалната битка на Арената. “Храната е оскъдна и зависи от това какво успеят да си намерят”, обобщава продуцентът на предаването Витомир Саръиванов. Дивата река ще очаква третото племе, което ще бъде изправено пред най-тежкото предизвикателство да оцелее без храна и подслон. Макар да е изключително красиво и живописно, мястото, в което загубилото племе ще пребивава, се отличава с изключително сурови условия. Единството, на което могат да разчитат, е собствената им воля.

И тази година локациите, за които ще се борят участниците, ще разкрият красотата на южното ни Черноморие. Зрителите ще могат да се насладят на природните богатства на България. Претендентите за голямата награда вече се борят за най-добрата територия, а феновете на най-приключенското риалити в ефира на NOVA ще могат да проследят всички битки от септември.