Кои са героите в сезон 4А на сериала „Пази се от живите мъртви“ и какво се случва с тях?

Премиерата ще се състои на 16ти април в 5.00 и 00.00 ч., а следващите епизоди на “Пази се от живите мъртви” ще се излъчват всеки понеделник в 4.00 и 23.00 часа.

В сезон четири на “Пази се от живите мъртви”, който представлява дългоочакваното свързващо събитие с “Живите мъртви”,  ще видим света на Медисън Кларк (Ким Дикенс) и нейното семейство през други очи – тези на Морган Джоунс (Лени Джеймс), който влиза в разказа от света на “Живите мъртви”. Близкото минало на героите се смесва с несигурното настояще на борба и открития, по време на което те срещат нови приятели, врагове и заплахи. Те се борят един за друг, един срещу друг и срещу легион от неживи, за да изградят някакво съществувание под смазващата тежест на живота им, който се разпада. Ще има мрак и светлина, жестокост и милост, героизъм, корист и страх – всички те ще се стоварят в новата реалност на “Пази се от живите мъртви”.

В самото начало на новия сезон на сериала уморителното пътуване на един самотен пътник е прекъснато от срещата с нови хора, някои от които се превръщат в приятели, а други - във врагове. Един човек, оцелял в затруднение, намира съюзници на неочаквано място. Междувременно, животът който Медисън се е борила да изгради, е под заплаха.

Продукцията на AMC Studios “Пази се от живите мъртви” е с изпълнителни продуценти Скот М. Гимпъл, шоурънърите Андрю Чамблис и Йън Голдбърг, както и Робърт Къркман, Дейвид Алпърт, Гейл Ан Хърд и Грег Никотеро.

Медисън Кларк (В ролята Ким Дикенс)

Когато видяхме за последен път Медисън в сезон три, тя току-що едва се беше изплъзнала от лапите на смъртта, беше сама и не знаеше каква е съдбата на децата и приятелите й. Заклела се никога да не допусне това да се повтори, тя направи и невъзможното, за да удържи обещанието си. Новите обстоятелства, които тя създаде за себе си, не целяха само да избегне миналите грешки, а да намери начин да ги компенсира.

Морган Джоунс (В ролята Лени Джеймс)

С влизането си в света на “Пази се от живите мъртви” Морган Джоунс ще продължи пътуването си, започнато в “Живите мъртви” – пътуване, в което той се бореше с опасността да загуби най-близките си хора. Ще го видим да предприема драстични действия, за да защити себе си от това да изпита болката и загубата от миналото, но серия от неочаквани взаимодействия – някои с хора, които ще станат приятели и с други, които ще станат врагове – ще накарат Морган да разбере, че когато трябва да се изправи пред въпроса как да живее в този свят, той може да избяга, но не и да се скрие.

Ник Кларк (В ролята Франк Дилейни)

В края на сезон три усилията на Ник да защити близките си хора не дадоха точно очаквания резултат. Планът му да спаси Медисън, Алиша и Странд ги изложи на ужасна опасност. В сезон четири Ник намира нов начин да се справи в заразения от живи мъртви свят. Той ще използва подход, който му дава възможност да защити важните за него хора и независимо от това - да остане верен на себе си. Но Ник все още е изправен пред един въпрос – докога може да продължи това?

Алиша Кларк (В ролята Алиша Дебнъм-Кери)

В края на сезон три Алиша се опита да действа самостоятелно, смятайки че най-добрият начин да оцелее е да се отдели от семейството и приятелите си. В сезон четири тя е придобила нова увереност и сила, които ще се отразят на отношенията й с най-близките й хора. Тя е открила своята цел, която ще я изправи пред изпитания, каквито никога не е смятала за възможни.

Виктор Странд (В ролята Колман Доминго)

В този сезон Странд ще се окаже на кръстопът между човека, какъвто е бил досега, и този, който иска да бъде. Решенията, които той взе в края на сезон три, ще се стоварят върху него с цялата си тежест и ще го принудят да се изправи пред демоните от миналото си. Но отвъд тази борба се крие обещанието, към което той най-много се стреми – изкуплението.

Лусиана Галвес (В ролята Даней Гарсия)

За Лусиана това е сезон на преоткриване на общността. В сезон три тя избяга от ранчото „Броукджо“, защото се чувстваше пренебрегната и в изолация. Сетя тя е на ново място, в общност от твърде различен тип. Това е място, където тя ще направи първите си крачки по пътя към връщане на доверието си в хората. Тя ще излекува някои от старите си рани по изненадващи начини.

Джон Дори (В ролята Гарет Дилахънт)

Джон е човек, който е живял като единак известно време. Но, ние ще разберем, че изолацията му не е негов избор. Той е загубил някого и е решен да го открие отново, независимо какво ще му струва това. Като една нежна душа – наивен човек в опасен свят – Джон ще подходи към търсенето си с оптимизъм. Но с всеки неблагоприятен развой, на който се натъкне по пътя си, той ще започне да разбира предизвикателството на това да храниш надежда в един суров свят.

Алтея (В ролята Маги Грейс)

Ал е човек, който притежава необикновената дарба да оцелява и дори да просперира в този свят поради опита си от времето преди апокалипсиса. Когато се срещнем с нея, ще разберем, че тя е намерила начин да продължи от мястото, в което е била, преди светът да рухне. Нейният арсенал включва редица впечатляващи оръжия, най-мощното от които е нейната любознателност и вроденото й разбиране за хората. Но, ние ще разберем, че тази любознателност надхвърля рамките на оцеляването за Ал, тя е част от по-висша мисия, мисия, която ще става все по-критична и по-сложна с напредването на пътуването й.

Наоми (В ролята Джена Елфман)

Наоми е човек, който умее да оцелява. Срещата ни с нея е в началото на сезона, когато я заварваме да живее сама. Тя е нащрек, когато пътищата й се кръстосват с Медисън и семейството й, и ние ще разберем, че Наоми има много основателна причина, за да държи хората далеч от себе си. Дали в крайна сметка тя ще се изправи пред това, което я държи в изолация и ще го преодолее, е въпрос, на който само тя може да отговори.