След успешния старт на пилотния епизод на заснетата изцяло в България продукция на Sony Pictures Television (SPT) Networks „Забравена“, тази вечер каналът за екшън и приключения AXN ще излъчи премиерно втория епизод от 21:00.

 

Набеденият за сериен убиец Конрад Харлоу е освободен от затвора, след като Емили се появява от нищото след шестгодишното си отсъствие. През това време тя не се е приближила и на йота до причините за нейното отвличане или до човека, който стои зад този ужасен период от живота ѝ, потънал в мъглата на амнезията. Докато Емили се опитва да достигне до някаква, макар и бегла нормалност в живота си, нейно ДНК открито под ноктите на мъртъв руски мафиот и разказ на очевидец, ще я отведат с белезници на ръцете в Бостънския полицейски участък на разпит при полицай Томи Гибс – ченгето, което разследва намереният в реката труп от епизод 1. Емили настоява, че очевидецът лъже и че е натопена, като допуска гласно, че по всяка вероятност зад това стои ФБР. Ще могат ли Ник и Емили да открият истината, преди тя да бъде рязделена от семейството си отново?

В ролята на злодея Конрад Харлоу, ще видим блестящия Ричард Блейк, в когото мнозина ще открият силуета, походката и смразяващото кръвта излъчване на the Night King от GOT.