Тази събота в 21:00 ч., Холивуд пристига в студиото на „Събота вечер с Митко Павлов“. Специален гост на водещия е великолепната Яна Маринова, която ще остави без дъх зрителите в зашеметяваща холивудска визия. Актрисата, режисьор и продуцент ще разясни защо няма приятелки жени и как можеш да зарежеш всичко и да преследваш мечтите си. Освен това, ще проведе експресни курсове по езда и танго, които ще разпалят страст между водещ и гост. Очаквайте и един откачен римейк на сцена от „11-и А“.

 

В новия епизод на предаването ще разберем и за най-страшните ситуации по време на полет на Георги Тошев, истината - кой разпространи коронавируса и признание - посещавал ли е журналистът-пътешественик азиатски бардак. В този епизод ще разберем една шокираща истина, която ще разтърси музикалния свят - кой всъщност е Жоро Тошев и какво е влиянието му върху АББА - отговорите в едно ексклузивно интервю на групата, специално за БНТ.

Гледайте „Събота вечер с Митко Павлов“ тази събота, 28 ноември, в 21:00 ч. по БНТ 1.

За предаването

Още преди старта си през септември, новото съботно вечерно-развлекателно шоу на БНТ 1, „Събота вечер с Митко Павлов“, обеща да не бъде поредното забавно предаване, създадено в изконните традиции на българското токшоу, а формат, който ще поддържа коремната ви преса във форма... чрез смях. И спази обещанието си.

Екипът се е постарал да забавлява всички пред малкия екран, като показва най-абсурдните и най-странните новини, чрез впечатляващи видеа и комични колажи. А гостите са много, но без интервютата, повтарящи шаблонните диалози, завършващи с въпроси относно бъдещите творчески планове. Всяка събота вечер зрителите виждат познати лица, но в напълно нова светлина, които се изправят пред предизвикателства, игри, експерименти и провокации - поднесени с много хумор и по нов, нетрадиционен начин.

Шоуто представя и много нови личности, чиито истории ще накарат устата ви да стои отворена поне 60 минути. А след това неминуемо ще говорите за тях с приятелите си!

Разбира се, че има и водещ. Е, той не е просто тв водещ, защото това е Митко Павлов, а втори като него няма!

Повече за предаването: https://bnt.bg/news/sabota-vecher-s-mitko-pavlov-19092020g-282646news.html

Facebook Page®: https://www.facebook.com/sabota.vecher.s.mitko.pavlov