Яростта на природата
От 4 юни, всеки петък, 21.05 ч.

Професионалният гид и изследовател Грег Айело е пътувал до най-отдалечените кътчета на света, документирайки всичко, което му е поднасяла природата. Черпейки от собствените си екстремни преживявания и опит, Грег е подготвил впечатляваща колекция от видеозаписи на майката-природа, на животинското царство и на хора в различни кътчета от света. Във всеки епизод от „Яростта на природата“ Грег повежда зрителите на вълнуващо и богато на информация пътешествие, докато обикаля из дивата природа и заснема невиждани реалистични филми от нейните дебри.

Хората от блатата: Змийско нашествие
От 16 юни, всяка сряда, 21.05 ч.

Блатата на Флорида са под обсада. Нашествие на питони от Бирма опустошава това природно чудо на Юга. Цели животински видове са унищожени. Агресивни, хищни и размножаващи се с невероятна бързина – никой естествен хищник не може да спре тези питони… освен човекът. За да се справи с тези влечуги, държавата е създала Програма за премахване на питоните. След края на сезона на алигаторите на помощ се притичват най-добрите ловци на алигатори в Луизиана: Кралят на блатата Трой Ландри, неговият син – отличният стрелец Чейс, легендарният ловец на алигатори Брус Мичъл и прочутият риболовец на големи видове Зак Качъм. Заедно с професионалния ловец на змии Бил Бут мъжете се потапят в недрата на блатата, за да уловят тези зловещи чудовища.

На лов за автомобили
Продължава, всяка събота, 20.05 ч.

Дани "Графа" Кокър е легендарна личност от Лас Вегас. Той придобива, възстановява и персонализира класически автомобили и мотоциклети - и след това ги "завърта" с цел печалба. Добре познат от честите си участия в „Спецове в заложната къща“, Дани ходи, говори и диша с американските мощни коли и мотори - от винтидж Thunderbird и класическите Corvette до колекционерски Harley и изпипани мотори с кош. Когато види возило, което му харесва, той го иска – независимо дали е изложено на автомобилен търг или е паркирано до крайпътна закусвалня – и няма да се спре пред нищо, за да го получи. С помощта на своя талантлив екип Дани трябва да възстанови, модифицира, персонализира и да продаде бързо тези магистрални бижута, за да не е на минус. Всеки епизод на „На лов за автомобили“ е пълен с удивителни истории за легендарни возила, впечатляващи със смайващи кадри отпреди и след реставрацията им и с представянето им в движение и в най-доброто им възможно състояние.

Разкрития за секретните войни
Продължава, всяка събота, 22.00 ч.

Канал HISTORY продължава да повдига завесата, за да осветли някои от най-противоречивите и важни военни операции след Втората световна война в този нов британски сериал. „Разкрития за секретните войни“ разбулва фактите за битки, дълги години останали обвити в мълчание. Като се заравя дълбоко в архивите и търси отговори от експерти и журналисти, сериалът превежда аудиторията през някои от най-противоречивите, тайни и шокиращи военни събития от последно време. Продукцията търси отговори на множество неизяснени въпроси, като специално се фокусира на това как и защо много от тези военни акции са пазени в тайна.