Живот в сенките

Започва от четвъртък, 27 август, в 22:00 ч. Година: 2019 Сезон 1: 10 x 60 мин. Режисьор: Кърсти Манинен, Кетри Манинен

През 50-те г. на 20-ти в. най-горещата точка на Студената война не е Вашингтон или Москва, а Хелзинки, където КГБ и ЦРУ се борят за контрол над Финландия - малка северна държава, вклинена между източните и западните сили. Напрежението расте между световните суперсили и "Юмрукът" - малка организация на финладските тайни служби, се бори да запази независимостта на страната си и целостта на екипа си. Докато най-новият член на групата започва да открива истината за миналото си и тече подготовката за президентските избори във Финландия, личните и професионални залози растат, а "Юмрукът" се оказва пазител на бъдещето на Финландия.

Криминалните случаи на Мърдок

Започва всяка делнична вечер от понеделник, 3 август, в 21:15 ч. Година: 2015 Сезон 9: 18 x 60 мин. Режисьор: Морийн Дженинг

 

 В ролите: Елен Джой, Яник Бисон, Лалкан Мърдок и др.

От вътрешността на затвор с максимално ниво на сигурност до космическото пространство, деветият сезон на "Криминалните случаи на Мърдок" изследва нови светове и мистериозни случаи. Настъпва 1903 г. Детектив Мърдок и екипа все още не могат да се примирят с ареста на полицай Джордж Крабтри. Междувременно шокираща смърт води до огромна промяна в света на полицейското управление. Мърдок и колегите му продължават да решават нерешими загадки, изправяйки се лице в лице с какви ли не драми - от невъзможен банков обир до заплаха за унищожение на Канада, като през цялото време запазват своето остроумие, мъдрост и изобретателност.

Лятото на детективите

Продължава от събота, 1 август, в 7:00

"Криминалните случаи на Мърдок", "Мистериите на Мис Фишър", "Случаите на Франки Дрейк", "Ендевър", "54 часа", "Агата и истината за убийството", "Малтезе - детективът на мафията", "Ръката на Ла Гардуня", "Ченге", "Вавилон Берлин" и много други.

Френската връзка

Двойна порция всяка сряда от сряда, 5 август, в 22:00 ч.

Говорителка

Колекцията

Две поредици, чието действие се развива във Франция след Втората световна война. Време на прераждане, възстановяване и преоткриване. Франция се възражда от пепелта на войната и дава живот на дръзки нови тенденции в модата, развлеченията, еманципацията и свободата за различните. Поредици със стил и смисъл, в които модата, блясъкът и красотата укриват тъмните тайни от миналото на героите, тяхната сексуалност и мотивите им.