Абонатите на сателитния телевизонен доставчик Булсатком с масово недоволство заради липсата на новите канали Макс Спорт 4 и БСТВ.

Липсата на спортния канал нажежи страстите и абонатите изригнаха в официалния форум на оператора.

Ето какво пише там един от абонатите (публикуваме го без редакторска намеса):

 Re: MAX Sport 4 идва!
Свалянето на цената на "Спорт+НД" на 1.80 лв. е добра идея, но е добра само до толкова до колкото да бъде взета под внимание при едни бъдещи преговори с А1 за испанския футбол. За м. февруари много абонати на Була, ще предпочетат да платят тази цена в пакет с трите Макса.
Но от това последното, Була не трябва да потриват доволно ръце, а още тези дни да отидат на преговори с телекома за съвместяването на "Спорт+ХД" с "МаксСпорт4". Защо тези два-три дни са много важни - ами защото с наближаването на 12.02. телекома ще ги удари така, че Була ще подскочат до небето.
На 12-ти на цяла България, вкл. и на най-заспалите шефове на БСК, ще стане ясно че двата канала далеч не се препокриват. След тази дата Була няма да са в позиция да преговарят равностойно, а ще са подложени под огромен натиск и то не от А1, а от собствените си абонати. Телекома разбира се че ще се възползва от случая .... !

Форумът на БСК, официално предупреждава шефовете на БСК,
да не се самозалъгват и да не мислят, че са решили въпроса с канал "МаксСпор 4" А1 ще пуснат ШЛ там и тогава всички ще се гледаме смутено :shock: . Тогава ще се разтичате в последния момент и ще се чудите какво да правите. Хората ще пропуснат мачовете на Манчо и Рома и А1 ще ви наклецат, без да можете да кажете - гък.

Изпреварете това събитие и ДЕЙСТВАЙТЕ СЕГА :!: Имате само няколко дни за да излезете що годе сухи!

bulsat1

Недоволството от липсата на БСТВ пък напълни социалните мрежи с коментари защо Булсатком не пуска БСТВ. Някой абонати се питат защо след като от телевизията казват, че са дали безплатен сигнала на всички оператори, Булсатком не го излъчват. Други абонати са по краини и заплашват на страниците на БСП и БСТВ,че ако канала го няма ще си търсят друг оператор. От Булсатком все още не са излезна ли нито с информация за БСТВ нито за Макс Спорт 4.