Кампанията „Изтрий за награда“, в която Теленор раздава над милион награди продължава до 8 януари 2018 г.

„Изтрий за награда“ е празничната кампания на Теленор, която продължава до 8 януари 2019 г. и дава възможност на потребителите на приложението MyTelenor да спечелят над милион награди. Желаещите да участват могат да го направят като влязат в приложението и изберат банера на кампанията, който ще ги отведе до карта, която трябва да „изтрият“ и веднага ще разберат дали печелят награда. От началото на кампанията до сега участниците са изтрили общо над 450 хил. карти.

Сред наградите са 400 Bluetooth аксесоара, 400 награди от 20 лв. за закупуване на дигитално съдържание в Google Play Store чрез услугата „Плати с Telenor”, по 400 безплатни двумесечни достъпа до онлайн приложението за филми и сериали HBO GO и стрийминг услугата за премиум спортно съдържание Play DiemaXtra. Наградите включват още милион пакета с 500 MB, 10 хил. пакета с 1000 MB и 1000 пакета с 3000 MB мобилни данни на максимална скорост, валидни за ползване в България и в роуминг в Зона ЕС.

Теленор кани всички да се присъединят и към турнето „Изтрий за награда“, където ще могат да научат повече за кампанията. До края на седмицата турнето ще посети Бургас (12 декември), Сливен (13 декември), Стара Загора (14 декември) и Пловдив (15 декември). Последните три града от турнето са Пазарджик (18 декември), Благоевград (19 декември) и Кюстендил (20 декември), като във всеки от тях събитието ще е в централните части на града между 12:00 и 18:00 часа.

Пълните условия за участие в кампанията „Изтрий за награда“ са достъпни на www.telenor.bg и в приложението MyTelenor.

MyTelenor e безплатно приложение на Теленор за Android и iOS, което позволява на клиентите на оператора лесно и удобно да следят своето потребление и разходи, да заплащат своите месечни сметки, да презареждат предплатени карти и да активират услуги. Те могат също да проверяват своите фактури до шест месеца назад, да открият най-близкия до тях магазин на Теленор, както и други услуги.

Повече информация за това и за други предложения на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 и в магазините на оператора и официалните партньори.