A1 ще излъчи безплатно на Facebook страницата на спортните канали MAX Sport всички мачове на българския национален отбор по волейбол от Лигата на нациите.

Телекомът подари първите три двубоя на „лъвовете” през изминалия уикенд в Китай и поради огромния интерес взе решение да зарадва българските фенове с безплатното излъчване и на всички останали мачове.

В края на тази седмица националите ще бъдат домакини на следващите три двубоя от турнира, които ще се проведат в София. Първият от тях ще е този петък, от 20:00 часа, срещу силния състав на Сърбия. В събота, отново от 20:00 часа, националите ни се изправят срещу състава на Австралия, а в неделната вечер, пак от 20:00 часа, е дербито срещу Русия.

България стартира в Лигата на нациите с две победи на турнира в Китай – над домакините и Аржентина, и загуби единствено от САЩ.

Всички двубои на българските национали, както и най-интересните сблъсъци от волейболната Лига на нациите могат да се проследят пряко в ефира на MAX Sport 1 и MAX Sport 2. В петък от 17:00 часа феновете на волейбола ще могат да гледат мача между силните отбори на Франция и Полша, а в събота по същото време каналът ще излъчи директно срещата от турнира в София между Русия и Сърбия.