Всички клиенти на услуга Телевизия вече могат да се насладят на още три канала в основната програмна схема.

ТВ канал CINEMANIA HD на позиция 202 e специализиран български филмов канал, предназначен за широка зрителска аудитория. Каналът предлага разнообразен подбор от игрални и документални филми и сериали, като голяма част от тях се излъчват премиерно на телевизионен екран в България. Селекцията на заглавията в програмата е основана върху максимално широк географски, тематичен и жанров спектър (комедии, мелодрами, трилъри, криминални, исторически и приключенски филми), с акцент върху съвременното европейско кино, създадени от утвърдени режисьори и с участието на популярни звезди.

ТВ канал LOVE NATURE 4K* на позиция 204 ще зарадва всички почитатели на природата с научнопопулярни филми в изключително 4К качество на картината.

ТВ канал NASA TV 4K* на позиция 205 позволи на зрителите да станат част от магията на космоса с живи предавания на изстрелвания и кацания, разходки на астронавти в космоса, пресконференции, гледки от Международната космическа станция и много други впечатляващи събития и гледки в 4К качество!