От 1 ноември  малките абонати на NET1 получават нов ТВ подарък - Световната Детска Музикална Телевизия- Lolly KidsTV.

Тя е световен  тв бранд който стартира през септември  2018г В Дубай на територията на Обединени Арабски Емирства.За Една година тя успява да се разпространи в страните от близкият ИЗТОК И АЗИЯ, а от пролетта на 2019 вече и в Европа –Ииспания, Франция , Италия както и в ЮЖНА Америка. До момента Lolly KidsTV достига до над 50 милиона семейства в целия свят.Програмата на детската музикална телевизия включва видео клипове, концертни изпълнения , интервюта с невероятни деца таланти, които пеят танцуват и свирят. В програмта на Lolly KidsTV се излъчват професионални музикални видео клипове  които се снимат и продуцират спецялно за детската телевизия. Подходяща е за деца от 4 до 17 години. За почти 2 години в програмта на  детската музикална телевизия вече участват над 5600 деца от целият свят, които пеят танцуват и свирят. От Октомври 2019 вече и България е част от голямото семейство на детската  музикална телевизия.

ОСНОВНАТА МИСИЯ И ЦЕЛ на Детската Музикална Телевизия е да подкрепи малките таланти като им помогне в тяхната артистична кариера , изработи им музиклани клипове , помага им със запсиси на песните и най важното представя най-добрите от тях в своята 24 часова програма 7 дни в седмицата.

Безкрайна музика( песни), танци и настроение преливат от екрана на тази толкова различна детска телевизия.За разлика то другите детски канали където децата просто гледат безучастно тук имаме истинска интерактивност защото програмта на тази телевизия се прави от самите деца-зрители с помоща на техните родители, музикални педагози, учителите по танци и екипите по заснемане на толкова прекрасни видео клипове и концерти.

Всяко талантливо дете в България може да участва. Просто запишете песен  в домашни условия или в студио, заснемете първоначално клип със своя телефон или както можете  и го качете в социалната мрежа YOUTube. След това ни изпратете линка на нашия имейл: lollykids@mimyuni.com, или в инстаграм: lollykidstv. Международно жури ще оцени вашето видео и ще  се свържим с вас за да ви кажем как можете да участвате и кога може да бъде изработен професионален видео клип и песен за да станете едно от чудните деца на Lolly KidsTV. Канала се разпространява безплатно за всички оператори в България и в Целия Свят, за да достигне до максимален брой семейства и техните талантливи деца на възраст от 4 до 17 години. Очакваме ви приятели вече имате своята офицялна децка музкална сцена. Тук е място да припомним че Булсатком първи подкрепиха децата на България.Пордължава процеса по разпространението в България и до края на годината Lolly KidsTV ще бъде във всеки дом и във всеки град и село на България, защото Талантливите деца заслужават нашата Безусловна Подкрепа.

Lolly KidsTV е част от голямото портфолио  от над 40 ТВ канала на Mimyuni Media Group LLC и GLOBAL BROADCASTING CORPORATION -DUBAI-UAE.