Oт 16.03, в мрежата на NET1 ще откриете нов спортен пакет ТВ канали с разнообразие от ексклузивно съдържание и горещи спортни събития! Oсвен Diema Sport HD и Trace Sport Stars, пуснати в продажба миналия месец като част от Diema Extra, пакет Sport HD включва и ексклузивните за българския пазар Fight Channel HD, Fishing & Hunting HD и Body in Balance. NET1 e първият оператор, който ще излъчва трите канала. Пакетът може да бъде добавен на цена от 3.99 лв./мес със 6-месечен договор в търговските офиси на NET1 или чрез изпращане на онлайн заявка. За удобството на настоящи и бъдещи абонати, NET 1 включи Sport HD в няколко пакета, в комбинация с Интернет и стандартен пакет Телевизия.

Той може да бъде закупен и като част от:

- пакетна услуга Интернет 45Mbps + ТВ + Sport HD с месечна такса 24.90 лв.

- телевизия + пакет Sport HD за 19.90 лв./мес.

А за абонатите, които не обичат да се лишават от нищо, създадохме и пакет All-in-One, който включва Интернет 65Mbps + ТВ + пакет HBO HD + пакет Sport HD + пакет eXXtra + Мобилен интернет на цена 35.90 лв./месец. С пакет Sport HD получавате кристална картина и звук, най-доброто от света на футбола, баскетбола, борбата, най-интересните новини за живота на звездите, предавания, посветени на любимите хобита лов и риболов и завладяващи кадри от живота на открито.

Diema Sport е единственият спортен платен канал в българския ефир, който предава в HD качество най-доброто от „А” група на българското първенство, най-оспорваните дербита от Висшата лига и футбола на Острова, както и разнообразие от други спортове. Спортно-развлекателният Trace Sport Stars излъчва най-горещите и интересни лайфстайл новини за световноизвестни спортисти. Той е първият по рода си канал в България, посветен на живота на спортните знаменитости – начин на живот, любопитни новини, класации, любовни афери, бракове, разводи, хобита и всичко друго, което вълнува феновете.

Fight Channel World е специализиран канал за бойни изкуства, уникален по рода си в Европа и един от малкото подобни канали в световен мащаб. Програмата на Fight Channel World е посветена на случващото се на световната сцена на бойните изкуства от MMA и К-1, до бокс, кикбокс и цялата палитра от бойни спортове. Истински зрелищни шоута на живо, игрални филми и сериали свързани с бойната тематика, също са неизменна част от програмата на канала.

Fishing&Hunting HD- канал N1 в Централна Европа за продукция на открито ще ви потопи в ловни и риболовни приключения, във висококачествени видео формати. Програмата на канала включва 70 % риболовни и 30% ловни предавания, със средно 30-40 премиери на месец. Каналът разполага със собствен продуцентски и снимачен екип за заснемането на продукции със световни шампиони по лов и риболов. Важно е да отбележим, че каналът поставя изключителен акцент върху опазването на околната среда и касотата на природата.

Пакет Sport HD е запазил и кътче за дамите – Body in Balance е изцяло посветен на здравословния начин на живот, вътрешния баланcе, хармония и красота, фитнес, йога, пилатес, здравословно хранене, медитация.