Ето какво предлагат от НЕТ1 за празниците

Коледа наближава и искаме да те зарадваме, теб, нашият клиент! Благодарим ти, че си избрал NET1! За нас това доверие означава много и се надяваме, че сме успели да отговорим на очакванията ти! През тази турбулентна година създадохме нов продукт, с който безкрайно се гордеем – Интерактивната ни телевизия InfiniTV. Вярваме, че това е услуга на световно ниво и много бихме искали да я споделим с теб!

Затова тази Коледа подаряваме 1 месец InfiniTV на всички наши клиенти със смарт телевизори Android, LG или Samsung, за да се убедят сами в качествата ѝ! И тъй като обичаме да правим подаръци, ако се регистрираш за тест освен 1 месец подарък от InfiniTV, ще получиш и участие в томбола с още награди – 1 бр. 43‘ смарт телевизор TCL и 2 бр. 18-месечни абонамента за Интернет 100 Mbps + InfiniTV! Участието ти в томболата не е обвързано с тестa, така че не се колебай да се запишеш!

Как да се регистрираш за безплатния месец и томболата? Просто попълни формата тук: https://christmas.net1.bg/. Не забравяй, че за да можеш да тестваш InfiniTV трябва да имаш смарт телевизор – Android, LG или Samsung. Пълните условия можеш да видиш тук. Ако имаш въпроси, ние винаги сме на линия: -Чат с нас -На 0700 35 035

-На info@net1.bg

-Във всеки наш магазин