Cinema City предоставя уникална възможност на един късметлия да повтори изживяването БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7 в Абу Даби Остава по-малко от месец до премиерата на първия блокбъстър на 2015 БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7 и най-нетърпеливите фенове на поредицата вече могат да закупят своите билети.Предварителните продажби започват във всички кина в страната. За да станат първи част от напрегнатото изживяване, най-големите фенове на Вин Дизел и компания ще могат да се сдобият с ценните билети още сега.
Култовата поредица на висока скорост БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7 ще направи своя дебют на голям екран предпремиерно на 1 април.Последната гонка на един от най-обичаните актьори на Холивуд – Пол Уокър, ще излезе на голям екран дни преди световната премиера за радост на най-запалените фенове на бензина и високите скорости. За да бъде изживяването още по-пълно, Cinema City предлага на феновете истински маратон.

Преди първата прожекция на БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7 в кината от веригата ще бъде показан и БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 6. Така най-големите фенове ще имат възможност да се насладят на два пъти повече гонки, два пъти повече красиви жени и ще заредят кръвта си с два пъти повече бензин!А един от тях ще получи най-автентичното преживяване, като замине за една от екзотичните локации на филма - Абу Даби, където ще бъде записан в дрифт училище, ще посети уникалния Ферари парк и ще се разходи със самолет над един от най-красивите градове в света. Повече информация за играта можете да намерите на www.cinemacity.bg.


БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7 идва в кината, IMAX и 4DX със световна премиера на 3 април 2015 г.