Гала премиерата на първия самостоятелен филм за жена-герой в киновселената на Марвел, която се превърна в своеобразно космическо преживяване, се състоя на 27 февруари в Лондон и приветства както многобройни фенове на комиксовия свят, така и редица популярни личности. В своеобразната галактическа действителност, която Капитан Марвел пренесе тук на Земята в в емблематичното кино Curzon Mayfair, имаше възможност да се потопи и прекрасната Невяна Владинова. Една от най-успешните ни индивидуални състезателки по художествена гимнастика, донесла много отличия и медали за страната ни, заблестя на събитието наравно с всички останали избрани гости и звезди от филма.

По червения килим на гала премиерата премина зашеметяващата Бри Ларсън, която влиза в ролята на най-могъщия супергерой. Тя предизвика бурни реакции и типично в стилa на една прекрасна дама със суперсили, успя да обърне внимание на феновете и да се снима с много от тях. Обичаният актьор Самюел Л. Джаксън също предизвика изключително вълнение за всички присъстващи, а сред останалите звезди на официалната премиера бяха актьорите Джуд Лоу, Лашана Линч, Джема Чан и др. Режисьорите на филма Аанна Боден и Райън Флек също присъстваха на официалната вечер и отговориха на въпроси както на медиите, така и на феновете на Капитан Марвел.

За присъствието си на една от най-грандиозните филмови вечери за годината, събрала на едно място едни от най-големите имена в съвременното кино, българската грация Невяна Владинова получи специална покана от студиото. Тя бе представител както на страната ни, така и на българския спорт, в който не спира да оставя своя ярък отпечатък. Невяна е и посланик в предизвикателството, в което взеха участие редица спортисти и други популярни личности и

заснеха свое авторско видео, отговаряйки на въпроса какво за тях означава #По-високоПо-далечеПо-бързо“ в техния собствен свят и амбиции. В него могат да участват и всички българи, вдъхновили се от посланието, лежащо в основата на Капитан Марвел.

Освен позитивното преживяване по време на събитието, Невяна Владинова има и уникалната възможност да бъде част от специално организараната кръгла маса с женския състав на филма и режисьора Анна Боден на тема силата на жените, вдъхновението като дълг към младите таланти и др. Тази възможност ще имат много малка част от изпратените посланици и ще бъде шанс както за Невяна, така и за останалите, да се запознаят отблизо с едни от най-големите звезди от световна величина и да запаметят този уникален момент с обща снимка. Очаквайте я скоро и от нас!Капитан Марвел завладява кината на 8 март на 3D, IMAX 3D и 4DX, а за най-нетърпеливите фенове има специални предпремиерни прожекции още от 7 март. Билетите са вече в продажба.