Вече започнаха снимките на дългоочакваното продължение на "Топ Гън", информира cinefish.bg. Tom Cruise и Val Kilmer се завръщат отново към своите култови роли на Maverick и Iceman, но тепърва предстоят да бъдат обявени още имена от актьорския състав.

С най-голям интерес се очаква кой ще играе порасналият син на героя на Anthony Edwards – Goose, който загина в оригиналния филм. Трима млади актьори са фаворити за ролята: Nicholas Hoult, Glen Powell и Miles Teller.


Изборът зависи изцяло от Cruise, режисьора Joseph Kosinski и продуцента Jerry Bruckheimer, които трябва скоро да обявят своето решение. Като че ли с най-големи шансове от звездата от "Камшичен удар" Teller, който се снима в предишния филм на Kosinski "Only the Brave". От друга страна Powell и Hoult са достатъчно популярни и няма да се откажат от подобна голяма роля.

В тази връзка сега всички се питат дали няма да видим в "Топ Гън: Maverick" и Meg Ryan. Тя играеше съпругата на Goose в първия филм и ако в продължението нейния син ще има важна роля, логично е да видим и нея на екрана.