Този петък започва обратното броене до настъпването на една нова ера. На 10 април стартира предварителната продажба на билети за ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН и така се приближаваме още по-близо до премиерата на една от най-очакваните мегапродукции за годината.

Преди броени дни дебютира и видеото „зад кадър“ – „Близнаците“, в което Джос Уедън и екипа, ни разказват повече за двамата, нови ключови герои – близнаците Уанда и Пиетро Максимоф или по-известни като Алената вещица и Куиксилвър. В едни кадри ги виждаме редом до ОТМЪСТИТЕЛИТЕ, в други изправени срещу тях, колкото повече се приближаваме до премиерата, толкова по-противоречива изглежда тяхната роля. Идващи от въображаемата западноевропейска източно? държава Соковия (в която преди е имало щаб на ЩИТ, превзет по-късно от ХИДРА), близнаците не са почитатели на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ – даже напротив. „В ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН те ще покажат сили, каквито не сме виждали досега“ споделя известният Джос Уедън (сценарист и режисьор на филма). „Ще обърнат света на познатите ни герои с краката нагоре и ще ги накарат да се съмняват в себе си, което никак не е лесно.“ Уедън, който е привързан силно към Вселената на Марвел, не смята че ще обърка аудиторията, добавяйки още ключови герои. Даже напротив, за него така само може да подсили историята и да даде на феновете това, което искат – неверояно зрелищната и интригуваща продукция ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН. Българските кино зрители ще имат привилегията да гледат ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН, седмица преди премиерата му в САЩ. И колко повече приближава тази дата, толкова повече търпението им намалява, защото създателите на филма показват все повече и любопитни кадри от филма, без да обаче да разриват цялостаната картинка за това, което ни очаква. Но едно е сигурно – то ще е много зрелищно, изпълнено с много екшън и очаквани, и неочаквани обрати!

Купете своите билети от утре в големите кино вериги и се пригответе за ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН – от 24 април в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX!