В едно древно и прокълнато гробище за домашни любимци витае сила, която връща нещата обратно към живот. Но те не се връщат същите... нито се връщат сами.

По смразяващия кръвта едноименен роман от автора на То Стивън Кинг, Гробище за домашни любимци разказва за ужаса на едно семейство, което научава, че понякога смъртта е за предпочитане.

Д-р Луис Крийд (Джейсън Кларк), заедно със съпругата си Рейчъл (Ейми Саймец) и двете си малки деца се мести от Бостън в красива стара къща в провинциален Мейн. Когато в семейството се случва трагедия, Луис ще научи отговора на въпроса колко далеч е склонен да стигне човек, за да задържи смъртта далеч от най-близките си. Отчаянието отпраща покрусения баща в саморазрушителна спирала, в края на която лежи мистериозно древно гробище, притежаващо свръхестествената сила да връща живот от отвъдното. Цената за това обаче ще се окаже ужасяваща.

А каква именно е тя загатва новият трейлър на страховитата екранизация, която ще предложи нов, различен поглед към историята на Краля на ужаса Стивън Кинг без да жертва елементите, които я правят една от класиките в жанра.

Режисьори на Гробище за домашни любимци са Денис Уидмайър и Кевин Кьолш (Starry Eyes), а сценарият е на Джеф Бюлер по едноименния роман на Стивън Кинг. Продуценти са Лоренцо ди Бонавентура, Марк Варадиан и Стивън Шнайдър.

Трейлър:




Ще посетим Гробище за домашни любимци само в кината от 5 април 2019 г.