Вече близо 20 години един от най-желаните мъже на Холивуд – Том Круз, влиза в образа на агент Итън Хънт – топ служител на Агенцията за невъзможни мисии (АНМ). Този юли едно от най-дългоочакваните продължения на годината МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА: ПРЕСТЪПНА НАЦИЯ ще завладее най-запалените фенове с дръзки каскади, огромни дози адреналин и високи скорости. Пред Итън и екипа му стои най-невъзможната мисия досега – да изкоренят Синдиката, международна престъпна организация, която по нищо не отстъпва на Отряда на Агенцията за невъзможни мисии. Основната цел на Синдиката е да унищожи завинаги организацията на Хънт. Но проблемите на АНМ не се изчерпват само със заплахата отвън. Правителството смята, че организацията създава повече хаос, отколкото спира престъпления, и е време да бъде закрита. В МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА: ПРЕСТЪПНА НАЦИЯ Итън Хънт ще трябва да се изправи срещу врагове отвътре и отвън – запалхата от Синдиката е прекалено голяма и той трябва да бъде спрян, докато бяга от собственото си правителство, които искат да го „приспят“ като агент.

В борбата срещу Синдиката Итън ще получи помощ от нежното попълнение в МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА: ПРЕСТЪПНА НАЦИЯ - Ребека Фъргюсън. Свикнал да бъде предаван от жените в живота си, Хънт ще има нужда от време, за да се довери на героинята на Фъргюсън. Зрителите у нас познават актрисата от миналогодишния блокбъстър „Херкулес“, в който си партнира с Дуейн „Скалата“ Джонсън, и историческия сериал „Бялата кралица“, където се превъплъти в ролята на британската кралица Елизабет I. До Том Круз застават още Джереми Ренър, когото още в края на април ще гледаме в „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, и Саймън Пег – и двамата познати на феновете от МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА. Любим холивудски актьор е сред новите попълнения в култовата поредица. Алек Болдуин се явява още в първия трейлър и става ясно, че не е на страната на Итън Хънт. Героят му е сред хората от правителството, които се съмняват в ползата от съществуването на Агенцията.

За киноманите безспорно най-голям интерес в първия трейлър към МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА: ПРЕСТЪПНА НАЦИЯ представляват каскадите. В блокбъстърите от поредицата сме виждали Том Круз да виси от скали, да се катери от външната страна на един от най-луксозните хотели в света Бурж ал-Араб и да кара мотори с невъобразима скорост. В новия филм от поредицата г-н „Мисията невъзможна“ отново няма да разочарова почитателите си, като агент Хънт очевидно ще направи опит да се качи на самолет в движение, увиснал на вратата над колесника. Том Круз, известен с перфекционизма си и изричното желание сам да участва във всички каскади във филмите си, независимо от тяхната сложност и риск, споделя, че за каскадите в МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА: ПРЕСТЪПНА НАЦИЯ отново не е ползван дубльор.
МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА: ПРЕСТЪПНА НАЦИЯ идва в кината, IMAX и 4DX на 31 юли.