Някога в бъдещето, в една нощ в годината всички престъпления ще бъдат законни, а властите ще си затварят очите за случващото се.

В тази нощ някои излизат да убиват за отмъщение, а други за удоволствие. А някои просто ще се опитат да оцелеят в най-новия екшън трилър ЧИСТКАТА: АНАРХИЯ, който идва в кината в кината от 18 юли. Годишната Чистка започва по залез слънце и трае 12 часа – до изгрева на следващия ден.

В тази нощ Правителството легализира всички престъпления, включително убийството, и отзовава  силите на реда и спешната помощ. Като позволяват на всеки да отприщи най-тъмните си страсти, властите съумяват да намалят нивото на престъпността през остатъка от годината. В страната цари мир на цената на Чистката.

В навечерието на поредната Чистка един мъж се въоръжава, въпреки молбите на близките му. Една млада двойка се оказва на улицата след залез слънце. Две сестри са извлечени от  дома им насила. Чистката ще събере тези петима души, но дали това ще увеличи шансовете им за оцеляване или ще ги превърне в още по-лесна мишена в нощ, която изправя всеки срещу всеки? Трейлърът на ЧИСТКАТА: АНАРХИЯ обещава задъхващо действие и игра на нерви.

Заедно със сценариста, режисьор и продуцент Джеймс Де Монако, в създаването на  трилъра участват Джейсън Блъм  („Паранормална активност“ и „Коварен капан“),

Себастиен Курт Льомерсие („Нападение над участък 13“, „Четирима любовници“) и съдружниците Майкъл Бей („Кръв и пот“,„Трансформърс“), Брад Фулър („Кошмари на Елм Стрийт“) и Андрю Форм („Тексаско клане“, „Петък 13-и“)

В главните роли в „Чистката: Анархия“ зрителите ще видят Франк Грийо, познат от „Капитан Америка“, „Враг номер едно“ и „Бойна кръв“. Сред петимата оцеляващи по време на годишната Чистка ще бъдат още Киеле Санчес, Кармен Еджого, Ейми Пафрат и Зак Гилфорд.