Щеше да е голяма изненада, ако не бяхме видели някоя специална японска реклама на „Годзила”. Даже очаквахме да се появят доста повече и доста по-отдавна – все пак Страната на изгряващото слънце е родината на иконичното чудовище. Но знае ли човек, може да е имало такива реклами и просто да не са стигали до нас.

Така или иначе, трейлърът и телевизионият спот, които ще видите по-долу, са първите, на които лично ние попадаме. Те са в стила на всички други реклами до момента и не разкриват никакви допълнителни подробности, но пък тук-там предлагат един-два невиждани досега кадъра, включително и един по-дълъг поглед върху туловището на Годзила.



Чудим се дали филмът ще има някакъв успех в Япония или ще мине без много-много шум подобно на „Огненият пръстен”, който се очакваше да бъде голям хит там. За да разберем обаче, ще трябва да почакаме още малко, защото „Годзила” ще се появи в Япония чак в края на юли, два месеца след световната премиера.

В допълнение към рекламите ви предлагаме да видите и два нови клипа от поредицата интервюта с режисьора Гарет Едуардс, в които дава съвет на всички млади кино творци и споделя за момента, в който за първи път вижда готова новата Годзила. Също така вижте и един нов, отличен IMAX постер.





През лятото на 2014 най-популярното чудовище в света се завръща в епичното екшън приключение на Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures „Годзила”. Режисьорът Гарет Едуардс („Monsters”) представя една история за човешкия кураж в лицето на титанична природна сила, когато Годзила се въздига, за да възстанови баланса, докато човечеството стои беззащитно.

Режисьор на „Годзила” („Godzilla”) е Гарет Едуардс, сценарият е дело на Макс Боренстийн, Дейв Калахам и Франк Дарабонт, а в ролите ще видим Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън, Дейвид Стратеърн, Брайън Кранстън, Кен Ватанабе, Сали Хоукинс и Жулиет Бинош.

Премиерата на филма е 16 май 2014 на 3D и IMAX 3D.

Информация: https://operationkino.net