Лицензираните букмейкъри в България се борят за всеки клиент. Те използват различни похвати, за да предизвикат интереса на пълнолетните играчи. Най-често се предлагат атрактивни бонуси и промоции, за да се стигне до по-голяма аудитория. Някои оферти обаче остават в спомените на мнозина, какъвто е случаят с предложението на Палмс Бет за спечелване на апартамент и парични награди. Защо тази промоция нашумя толкова и как бе възприета от залагащите, четете по-долу.

С каква оферта Палмс Бет спечели клиенти през 2021? 
 
През 2021 година, хазартният оператор Палмс Бет, пусна специална промоция, която набра огромна популярност за кратък срок от време. Потребителите в сайта на букмейкъра получиха възможност да грабнат награда апартамент, а също и почивка в Палма де Майорка и различни парични печалби. Правилата бяха много лесни и изискваха от играчите да залагат активно в онлайн платформата, като това им носеше билети за участие в томболата за наградите. 

Буквално десетки хиляди се присъединиха към сайта за залози, за да изпробват късмета си, а някои останаха много доволни в края на томболата. Брандът успя да направи истински фурор с тази си промоция и за нея се говори до ден – днешен. Не само залагащите опознаха офертата, но и случайни хора, които гледаха телевизионните реклами и представянето на този бонус. 

Водещата причина за големия интерес, е рекламният клип към предложената томбола. В него участва небезизвестният поп-фолк изпълнител Фики Стораро, който достига до сърцата на зрителите със слогана „Сега е моментът за апартамента“. Клипът демонстрира охолен живот свързан с пари, море и богатства, които се асоциират с наградите в хазартния уебсайт. 

Как томболата за апартамента стана популярна?
 
Не е тайна, че „Палмите“ получиха прилив на клиенти, след като предоставиха на любителите на хазарта толкова предизвикателни награди. И до сега се говори за успехите на кампанията им, а играчите чакат още томболи, за да опитат късмета си. И имайки предвид честите поощрения в букмейкърския сайт, не се и съмняваме, че скоро ще се появи подобна съблазнителна промоция. При такова стечение на обстоятелствата оператора ще получи допълнителна преднина пред основните си конкуренти, които не са никак малко в България. 

Маркетинговата стратегия на Палмс Бет работи с пълна сила и е една от най-силните в страната. Това е една от компаниите, които притежават солидно портфолио с бонуси и често ги презентират пред огромна аудитория чрез различни медии. Бетинг сайтът им е едно от предпочитаните места за залагания, тъкмо заради поощренията за потребителите. Постоянно се добавят приятни изненади, игри с джакпот и какво ли още не. Ето защо, брандът е успешен към днешна дата.
 
Няколко думи в обобщение
 
На фона на написаното, е нормално букмейкърът да придобие авторитет и да бъде предпочитан. Шеметното му развитие в последните години по всяка вероятност ще продължи и в бъдеще, ако се следва тактиката за поднасяне на сюрпризи на залагащите. Раздаването на недвижими имоти, автомобили и пари е първата стъпка към спечелването на клиентската маса, както можем да прочетем в сайта veliko-tarnovo.net, където са разгледали темата на дълго и широко. 

И, след като ви запознахме с най-популярната букмейкърска промоция в България, трябва да се разделим с вас. Бъдете внимателни с хазартните игри, колкото и интересни да ви се виждат те, защото рискът за загуби, е напълно реален. Бъдете разумни и успешни във всяко едно начинание.