С очакването на всеки празник, независимо от неговото естество, много от хората започват да се суетят около закупуването и получаването на подаръци. И в това няма нищо странно - та кой не обича изненадите? Отговорът на този въпрос е ясен. Но знаете ли кой обича да прави подаръци? Бетинг операторите! Коледа, Нова година, Св. Валентин, та дори и петък 13-и са само част от празниците, по повод които нито един бранд не пропуска възможността да зарадва своите потребители. С тематични кампании за всяка по-специална дата от календара компаниите въвличат играчите в една своеобразна игра с особен сюжет, съобразен с конкретното време от годината. 

Бетинг операторите - готови за всеки повод! 

Повечето компании добре знаят, че празниците са идеалното време за всякакви  промо кампании и добре се възползват от тях - това може да видите при залозите в Ефбет от Нострабет, където ви очакват атрактивни предложения по всяко време на годината. Това са моментите, когато хората са по-склонни да пробват нещо ново или да се впуснат в някое предизвикателство. За по-редовните играчи празничните бонуси са чудесно средство да компенсират загубите или да увеличат печалбите. По-голямата част от бонусите са съпроводени с определени условия за тяхното получаване, но тези условия обикновено не изискват никаква усилия от страна на потребителите. А не са редки и случаите, в които бетинг операторите дават бонуси на всички играчи, без значение от тяхната активност или друг критерий. 

Защо им е на бетинг операторите да раздават бонуси?

Едва ли някой би отрекъл, че най-добрата реклама, е тази, която подтиква потребителите към действие, от което те остават доволни. Бонусите са именно такова нещо! Няма играч, който да не остава доволен от тях, а в същото време няма бетинг оператор, който да не покачва активността в своя сайт именно чрез такива действия. Нещо повече, борбата на пазара между различни компании, предлагащи възможност за залози, е голяма и всяка от тях търси начин да привлече любителите на хазартните игри към себе си.