Търсите авточасти за тежкотоварни автомобили?

Открийте ги в TRUCKSPEDIA.COM! Немско качество, на най-добрите цени на пазар!

Truckspedia стартира своята нова инициатива за подпомагане на българските превозвачи. Компанията започва да продава висококачествени резервни части за тежкотоварни автомобили в страната и чужбина.

Поради дългогодишният си опит и контакти в сферата на транспортния бизнес, Truckspedia.com успява да предостави едни от най-изгодните цени на пазара за резервни части на тежкотоварни автомобили.

Австрийско-Българската платформа, която набира сериозна скорост сред превозвачи, спедитори и производители, изгради изцяло нов раздел в своя сайт, където транспортните фирми могат да намерят всякакви резервни части, от които се нуждаят за ремонт, поддръжка, или дори аксесоари за камиони. В раздел „Резервни части“, потребителите могат да открият от напълно цели двигатели, до групажни или дори обикновени дъски за ремаркета!

Когато даден потребител (регистриран или не) желае да поръча своята част, той избира главният компонент, като например „Охладителна система“, след това маркира подкатегория - например „Радиатор“, въвежда своите и данните на камиона (марка, модел, двигател, шаси) и натиска бутон „Получете нашата най-добра оферта“. След което, до броени минути, служител на Truckspedia се свързва с купувача и предоставя различни оферти, цени и срокове за доставка.

С наближаването на зимния период от годината, платформата ще включи промоционални цени и оферти за различни видове части, аксесоари и др. Чрез платформата можете да си поръчате чистачки, антифриз или дори вериги – и то на много изгодни цени!
Truckspedia работи с едни от най-известните производители на резервни части – а това допринася за намирането на най-изгодните цени!

Платформата има за цел да се наложи на българския пазар като водеща логистична платформа, която улеснява работата на спедитори, транспортни мениджъри, производители и собственици на логистични компании.

За потребителите, които тепърва се запознават с платформата, Truckspedia е Австрийско- Българска логистична иновация, която свързва превозвачи, спедитори и производители. Всички абонати на платформата могат да се възползват от всички услуги напълно безплатно!

Зад Truckspedia стои екип от млади, иновативни и енергични хора с престижно австрийско образование и световен опит в транспорта и логистиката. Посветили са се на една от най- важните и ключови индустрии и вярват силно, че могат да я направят по-умна, модерна и успешна. Същите тези хора обичат работата си – а целият им опит говори вместо тях за високото ниво на професионализъм.

Вече им се довериха едни от най-реномираните спедиции и транспортни фирми в Европа. Доверете им се и вие!

TRUCKSPEDIA.COM

Тагове:
truckspedia