Брокерът Светозар и българката от украински произход Гергана са третата двойка, която напуска “Един за друг”. Те се провалиха на изпитанието за двойки, след като Гери отказа да вземе участие, заради фобията си от хлебарки и мишки.

Гергана и Светозар се изправиха срещу младата двойка от Мадан - Дарина и Денис. Гери и Светльо получиха подкрепа от 4 двойки, сред които бяха близките им във вилата - Галена и Петър, София и Тихомир, Йордан и Елизабет и Сияна и Светослав. Денис и Дари обаче се сдобиха с повече прегръдки и продължиха в “Един за друг”. 

Гери и Светльо са гости в официалния подкаст на предаването “Един без друг”. Пред водещата Денислава Велкова те разказаха как са се запознали, в какви отношения е Гери с майката на Светльо и как са превъзмогнали себе си след тежката им раздяла. Гери споделя и за визитата си в Украйна по време на войната. Епизодът с отпадналата двойка е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Приключението “Един за друг” продължава и следващата седмица. Гледайте новите епизоди в петък, събота и неделя от 20:00 часа по NOVA. 

Тагове:
nova