Ако търсите нещо малко по-различно по Extreme Channel, можете да се насладите на една от най-вълнуващите състезателни серии в света – „Drift Style“.

Тези уникални събития в областта на моторните спортове се фокусират върху способността на водачите да дрифтират с автомобилите си по пистите, докато продължават да се състезават. „Drift Style“ се фокусира върху ежегодните серии по дрифт и включва лудо шофиране и някои страхотни състезания! „Drift: All stars“ се фокусира върху самите пилоти. Всичко е свързано със скоростта и уменията и ще ви въвлече в едно високооктаново, рисково и лудо шофиране – от 7 юни, всеки делничен ден в 13.00 ч.!

През юни Extreme продължава да предлага нови епизоди на водещия турнир по смесени бойни изкуства в Южна Африка: Extreme Fighting Championships – от 3 юни, всеки понеделник в 22.00 ч., с повторение всяка събота в 20.00 ч.. С над 150 състезатели от различни бойни дисциплини и теглови дивизии, мачовете са брутални, ММА сблъсъците са сурови и всичко това е страхотно за гледане. 

Повечето мачове са в клетка, което означава, че няма къде да се скриеш, а с бойци от цяла Африка и останалия свят винаги има герой и злодей, за които да викаш!