Поредицата „Кралска аутопсия“ се завръща по канал HISTORY с нов сезон с професор Алис Робъртс, разследвайки причините за смъртта на четирима от най-известните британци – крал Джордж IV, кралица Мери I, крал Хенри IV и кралица Анна. Можете да гледате от 28 април, всяка неделя в 22.00 ч.

В основата на всяко разследване е подробна аутопсия, ръководена от съдебния патолог д-р Брет Локиър. Заедно с проф. Робъртс те търсят следи по тялото на монарсите, като се използва комбинация от протезни тела, актьори и етично придобити етични животински органи и се вземат предвид подробни исторически изследвания, за да се стигне до заключение как са починали тези исторически личности.

Професор Алис Робъртс изследва последните дни на британския крал Джордж IVи на кралица Мери I – Кървавата Мери, както и причините за смъртта им. Заедно с водещия съдебен патолог д-р Брет Локиър те провеждат аутопсиии на мъртвите монарси, които са „като истински“. Следва аутопсия на английския крал узурпатор Хенри IV и търсене на причината за смъртта му, а аутопсията на кралица Анна разкрива жена, която е преживяла много страдания и загуби заради проблеми с бременността, които лесно могат да бъдат лекувани в съвременния свят… Последните дни на монарсите са пресъздадени в „Кралска аутопсия “ с първокласни драматични възстановки.

Тагове:
крале HISTORY