Вижте карането на кънки на лед, както не сте го виждали никога досега! Присъединете се към „Звезди на леда” по Da Vinci в предстоящия премиерен трети сезон на предаването и проследете историите на амбициозни млади кънкьори, докато преследват мечтите си! Станете свидетели на постиженията и трудните моменти, както на леда, така и извън него, на група млади хора с изключителни умения в карането на кънки в Националния леден център на Великобритания. Хокеисти и фигуристи, танцьори в отбори и индивидуални изпълнители – тези младежи се борят да бъдат най-добрите и да станат бъдещи олимпийци. Гледайте от 2 декември, всяка събота и неделя в 18.00 и 19.45 ч.

 

Фигуристите се състезават в шампионата по синхрон с ново съчетание и състезанието е много оспорвано. Дали момичетата ще изпълнят без грешка съчетанието си? Ела се подготвя за първото си солово изпълнение, а Джоп и Клоу впечатляват с уменията си кралски гост. Чарли и Фреди отиват на състезание в Гълфорд, а хокеистът Райс получава предложение, което не може да откаже. Фигуристите Джош, Клоуи и Бека се отправят към Латвия за престижно състезание, но не всичко е забавления и песни. Изи има последен шанс да докаже, че трябва да влезе в националния отбор за Олимпиадата. Новосформираният танцов дует на Джош и Луси не може да се настрои както трябва и се нуждае от помощ. Състезанията са в разгара си и всички се подготвят за най-важния турнир за годината… 

 

Плъзнете се в света на „Звезди на леда“ по Da Vinci – ще има сълзи, падания и трудни моменти, много смях, забавления и приятелства, но най-много от всичко ще има упорита работа, постоянство и устременост към успеха -  всяка събота и неделя в 18.00 и 19.45 ч.