Район „Триадица“ препоръчва:
 От 4 до 20 февруари галерия АСТРИ /ул. "Цар Самуил" № 34/, ще представи изложба живопис на художника Евгени Колев. Първата си самостоятелна изложба Евгени Колев прави през 1988 година. В цялата си кариера на художник има 7 или 8 самостоятелни изложби – в България последната му самостоятелна изложба е от 2009 г. в галерия АСТРИ, а през 2015 г. за последно излага в Люксембург. Над настоящата изложба той работи почти три години за да покаже само най-доброто - свят на красота, хармония, благородство, грижа и съпричастност. Хуманизмът на неговите персонажи е завладяващ и теглещ назад към епохите на Късното Средновековие, към зараждащия се Северен Ренесанс.
 До 31 март Арт галерия „ПАРИЖ“ - ул. “Цар Самуил” 47 (между Денкоглу и Солунска) представя обща зимна експозиция WINTERTIME 2021.
 Подкастът „Лисиците четат“ е едно различно общуване между децата и книгите.
А мястото, на което ще можете да откриете всички епизоди от първия интерактивен подкаст в България за „оживяване“ и озвучаване на книги за деца на възраст 2 до 7 години е на следния линк - https://foxbooks.bg/lisicite-chetat-podcast/.
Подкастът е съвместна инициатива на FOX book café - https://www.facebook.com/foxbookcafe/
 и Коучинг за родители - https://5pod5.com/%d1%89%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%b5%d1…/
 Културният афиш има информационен характер и район „Триадица“ не отговаря за задълженията на организаторите, вменени по силата на законови разпоредби и административни актове!