Музикална празнична седмица предстои в култовия Sofia Live Club. Музика за всеки вкус и концерти, които ще оставят спомени още дълго в нас, предизвиквайки емоции, които само Музиката може да дари.

На 26-ти, четвъртък, на сцената се качва легендата на българския рок СТЕНЛИ. Концерт с много специални гости, сред които дъщеря му Никол, Благо Анастасов от Hayes & Y & Innerglow. Певецът ще представи най-новия си албум “Чужди тела” и любими хитове от близкото минало.

На 27-ми, петък, рок вълната продължава с традиционния концерт на ВАСКО КРЪПКАТА и Подуене Блус Бенд. Петъчното мото ще е “Да живее рокендрола”, ще пеем в един глас “Няма бира”, но само на думи, защото бира ще има и “Няма връщане назад”…

Събота, 28-ми, е денят за всички почитатели на смесицата от хип-хоп, соул, джаз, блус и африкански ритми, защото AKUA NARU идва за своя втори концерт в SLC, но този път с нов албум и много нови рими.

Неделя не е това, което беше! На 29-ти традицията повелява и продължава и през 2019-та, когато ОСТАВА ще представят своя традиционен предновогодишен концерт. Вечерта ще е по-сладка от шоколад, настроението океан от емоции, а изненадата за всички представянето на песента Саботаж.

И на последно, но не по важност място ще се заредим за 2020-та година с любимите ни СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ & ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ. Посрещаме НГ нощ в компанията на невероятните Стефан Вълдобрев, Стоян Янкулов – Стунджи, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов – ЕКО. Куверти за събитието се продават само на място в клуба.

Повече информация за концертите, началните часове и цени на билетите може да откриете в събитията в официалната Фейсбук страница на Sofia Live Club.

https://www.facebook.com/pg/SOFIALIVECLUBBG/events/?ref=page_internal