Заедно с благопожеланията си за мирна и успешна 2019 г. НАТФИЗ обявява билети от 4 и 6 лева за всички спектакли на Театър НАТФИЗ през януари. Почитателите на най-младия и дързък театър в София, както и всички именници празнуващи през първия месеца на годината, ще бъдат очаквани от студентите на Академията със спектаклите...


Почитателите на най-младия и дързък театър в София, както и всички именници празнуващи през първия месеца на годината, ще бъдат очаквани от студентите на Академията със спектаклите: „Хора с куфари“ от Ханох Левин, в постановка на Мартин Каров и в изпълнение на класа на проф. д-р Атанас Атанасов; „Ние, Духовата музика!“ по Йордан Радичков, в постановка на Петринел Гочев и в изпълнение на класа на проф. д-р Атанас Атанасов; „Процесът“ от Франц Кафка, в постановка на проф. Иван Добчев, под режисурата на Димитър Сарджев и Григор Антонов и в изпълнение на класа на проф. Иван Добчев.


Танцовия спектакъл „Луна с вкус на нар“ по Ф. Г. Лорка в постановка на проф. д-р Петя Цветкова и в изпълнение на класа на проф. д-р Петя Цветкова; „Ромео и Жулиета“ от Уилям Шекспир, в постановка на доц. д-р Пенко Господинов и в изпълнение на класа на доц. д-р Пенко Господинов; „Черна дупка“ от Горан Стефанвски, в постановка на проф. Иван Добчев и в изпълнение на класа на проф. Иван Добчев.





„Papas in motion“ от Роналд Рудол, в постановка на проф. д-р Атанас Атанасов и в изпълнение на класа на проф. д-р Атанас Атанасов; „Кръв и власт“ по Уилям Шекспир, Кристофър Марлоу и Джон Уебстър, в постановка на проф. Стефан Данаилов, под режисурата на д-р Росица Обрешкова и в изпълнение на класа на проф. Стефан Данаилов; танцовия спектакъл „Нова земя“ в постановка на Ана Митева и в изпълнение на класа на проф. д-р Петя Цветкова; „Вечер на Гласа“ на класа на проф. д-р Атанас Атанасов и „Вечер на класа“ на доц. д-р Пенко Господинов. Заповядайте!