Датата е 15 декември, мястото е клуб Терминал 1

Отменете всичко този уикенд и си подарете рокендрол концерт в сърцето на София. Тази събота вечер, която ви се е искало да ви се случи цяла година – JEREMY? + КИРИЛ МАРИЧКОВ е коктейлът “whiskey and tequila” и рецепта за елегантно разпиляване.
Освен напълно новата песен на български език “Не си сам”, JEREMY? са сложили в ръкава няколко “щури” жокера:
“Нека феновете да “хамлетуват” и да мислят за рок в сегашно време. Искаме да изненадаме хората приятно със съчетание на най-новото и най-любимото.“ – подсказва за това какво да очакват хората на концерта Ерсин, вокалът на JEREMY?
“Срещнахме се случайно, бях чувал музиката на JEREMY? и им казах, колко много ми харесва, но им трябва песен на български език. След време ми се обадиха да ме поканят за дует. Харесах много песента и текста и разбира се казах “Да”.“ – разказва за историята на “Не си сам” КИРИЛ МАРИЧКОВ.
На сцената преди JEREMY? този път ще свирят Ража и Илияна от Dead Man’s Hat с акустичен сет. Групата има чисто нов видео сингъл “All I Have”. Както с най-новата си песен, така и с още от авторската си музика Ража и Илияна ще открят рокендеол вечерта повече от подобаващо.

Коледа започва от тази събота, 15. Декември, в клуб Терминал 1.
За първи път “Не си сам” - премиерата на дуета на JEREMY? и КИРИЛ МАРИЧКОВ и специален акустичен сет на Dead Man’s Hat – концерт, който ще даде заряд за двуседмичния маратон до края на 2018 г . Вземете си билети сега!

Билетите за концерта на JEREMY? на 15 декември, със специалното участие на живо на КИРИЛ МАРИЧКОВ, са в продажба в мрежата на Eventim.bg. Цената им е съвсем достъпна – 10 лв. на предварителна продажба, 12 лв. на самата дата и на място. Каси: щанд EVENTIM - ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е силно ограничен, поради което се препоръчва възможно най-ранното закупуване!***Линк към страницата за закупуване на билети:https://www.eventim.bg/bg/bileti/jeremy-kiril-marickob-sofi-klub-terminal-1-1093073/performance.html


Концерти на група JEREMY? до края на 2018 г.
15.12. – София, клуб Терминал 1
25.12 – Варна, Vintage 33
29.12 – Плевен, Galaxy Bowling
31.12 – Пловдив, Нова година на площада