Любимият кафе микс призова всички студенти да започнат смело новата учебна година и да се запознаят на по чаша кафе

NESCAFÉ® 3in1 ще посрещне студентите на едни от най-популярните университети в България, за да им предложи едно незабравимо изживяване. Виртуална реалност ще пренесе младежите в „увеселително влакче“, за смел старт на университетските емоции.

За поредна година любимият кафе микс влиза в университетите, за да предизвика студентите да се опознаят на по чаша ароматно кафе, без да прибързват с предразсъдъците един към друг. Този път NESCAFÉ® 3in1 отправя към всеки един от тях ясното послание: #ChatBeforeYouJudge (Опознай, преди да съдиш!) – правилният подход всеки да открие нови приятели и да започне смело своето висше образование. NESCAFÉ® 3in1 продължава да следва своята амбицията да достигне до все повече млади хора и да ги вдъхнови да следват смело мечтите си и да бъдат себе си.

От 7 до 14 октомври NESCAFÉ® 3in1, в началото на академичната година младежите от Техническия университет, УНСС, Софийски университет, НБУ, НСА, ФМИ и Пловдивски университет ще могат да изживеят университетските емоции по техен вкус. За всички любители на адреналина и високите скорости брандът е подготвил едно вълнуващо преживяване - виртуална реалност „увеселително влакче“. Влакчето е метафора на студентския живот – изпълнен с много върхови моменти и спадове, но най-вече с радостта от споделените мигове с приятелите. След това студентите ще могат да обсъдят емоциите от екстремното и забавно приключение на по чаша топло кафе. А новата рецепта на NESCAFÉ® 3in1, която отговоря на очакванията за перфектно балансирана чаша кафе с богат аромат и плътен вкус, ще разчупи ледовете и ще даде възможност новите колеги да се опознаят.