С участието на група Innerglow и Благослав Анастасов, фронтмен на Hayes & Y

След огромния успех през ноември с премиерата на новия си проект, Стенли се завръща на сцената в Sofia Live Club, за да представи всички песни от албума "Чужди тела" (Вирджиния Рекърдс). Програмата включва и някои от най-емблематичните хитове на артиста, сред които „Обсебен“, „Пътят към храма“, „Стар парфюм“ и други, част от които са в нови изненадващи аранжименти. 

Концертът ще бъде на 26-ти декември (четвъртък) от 22:00 часа, а на сцената до Стенли ще застанат музикантите Димитър Ковачев-Фънки (бас китара), Станислав Вълчев (китари) и Николай Николаев (барабани). За предстоящото събитие в Sofia Live Club, Стенли е поканил и специални гост-музиканти – нашумялата млада рок банда Innerglow и фронтмента на групата Hayes & Y и композитор на „Чужди тела“ – Благослав Анастасов. 

Всички почитатели на Стенли ще имат възможността да закупят албума „Чужди тела“, който ще се продава на място в клуба. 

До този момент от албума „Чужди тела“ като официални сингли са издадени: заглавната песен с участието на Никол, която е на #3 място в чарта на БНР – Топ 10 и влезе в Топ 10 на общата класация за най-излъчвани БГ песни и дигиталният сингъл – „Счупено сърце“. 

„Чужди тела“ е първият студиен проект на Станислав Сланев - Стенли от 17 години насам, след отличения с редица награди „Обсебен“ (2002). Албумът се издава от Вирджиния Рекърдс с медийната подкрепа на БГ радио и е наличен за предварителни поръчки в онлайн магазина MusicMall.bg: https://bit.ly/33PdlQY

„Чужди тела“ е създаден в продължение на година като песните в албума са реализирани в три различни държави – в студиа в София (България), Манчестър (Великобритания) и Дъблин (Ирландия). Албумът включва 10 нови песни, всичките написани от Благослав Анастасов, фронтмен на популярната рок банда „Hayes & Y“, който живее и работи в Манчестър. Аранжиментите са дело на Благо и Стенли, а за част от песните към тях се присъединява и музикантът Светлин Къслев. За текстовете на песните в новия си албум, Стенли събира съзвездие от близки приятели – популярният поет Александър Петров („Ранен сняг“,  „Манекен“), телевизионната водеща Наталия Симеонова („Тамагочи“, „Вън от мрака“, „Счупено сърце“), актьорът и звезда от сериала „Откраднат живот“ Дани Рашев („Бягай от мен“, „Откраднат спомен“, „Там зад стената“), емблематичният Любо Киров („Чужди тела“) и съпругата на музиканта – актрисата и певица Людмила Сланева–Локо („Разговори с нощта“). Продуцент на албума е Станислав Сланев-Стенли. 

„Когато започвах работата по този албум, непрекъснато ме питаха какъв стил ще бъде. Никога не мисля за това, когато създавам музика. Разбира се, при мен в основата е рок музиката, но тя има много разклонения и някъде там е моето място. Нямам жанрово обединение, но знам, че дори и песните да звучат разностилно, пеенето ми ги обединява. Естествено без прекрасните композиции, които Благо написа, всичко това нямаше да се случи. В началото бях леко резервиран, но още при първите демо версии разбрах, че нещата ще се получат. След това със Светльо Къслев работехме почти всеки ден в студиото му, детайл по детайл “ – казва Стенли за албума и добавя: 

„През цялото време имаше един човек, който беше до мен - Любо Киров. Той ми даваше импулс, помогна за много от текстовете, така че да звучат. В последствие написа и текста към пилотния сингъл от албума „Чужди тела“.  Любо е основен „виновник“ този албум да е реалност“. – завършва артистът.

„Чужди тела“ съдържание

  1. Бягай от мен
  2. Чужди тела
  3. Тамагочи
  4. Вън от мрака
  5. Откраднат спомен
  6. Счупено сърце
  7. Там зад стената
  8. Манекен
  9. Разговори с нощта    

Билетите за концерта са на предварителна продажба в мрежата на EVENTIM, OMV, касите на НДК, Orange Center на цена 20 лева. На място в клуба в деня на концерта ще са 25 лева.

РЕЗЕРВАЦИИ: https://www.sofialiveclub.com/events/2163/stage