Висшето училище по застраховане и финанси, което преди броени бе обявено за четвъртото най-добро висше учебно заведение в направление „Икономика“ с едни от най-високоплатените дипломанти в страната, организира Ден на отворените врати. На 14 декември от 10,30 часа ученици и кандидат-студенти ще имат възможност да посетят университета, както и да се включат в отворените лекции и уъркшопове, които ще се проведат през деня.

Повече информация за програмите на ВУЗФ, възможностите за професионална реализация след университета и ценни съвети за кариерно ориентиране ще дадат едни от най-изявените преподаватели на висшето училище, които заемат ръководни позиции в едни от най-големите компании в страната. Учениците ще могат да се срещнат и с настоящи студенти и дипломанти на ВУЗФ, които ще им разкажат за своите академични и професионални кариери и постижения. 

Входът за Деня на отворените врати е свободен. Всички желаещи да посетят водещия бизнес университет трябва да се регистрират на [email protected]