Добре познатите на всички хора лотарийни игри, се преместиха в интернет пространството. Не са малко онлайн казината, където можете да играете на лото и да се надявате, че ще спечелите награда. Разбира се, това са игри на късмета и никой в нищо не може да е сигурен, но пък тръпката си я има. Ако се питате, къде може да се намери лотария в мрежата, е добре да прочетете тази статия, в която ще дадем примерни места, където играта са предлага. 

Кой е най-известният сайт за лото игри у нас?

Ако искате да стигнете до световните лотарии и да играете в лицензиран сайт в България, то тогава можете да изберете Бет365, които имат секция посветена на тази игра. Брандът даде шанс на българите да се забавляват познавайки числа и да прогнозират различни комбинации. Тук добрата новина е, че играете напълно легално, тъй като британския букмейкър има разрешително за предлагане на хазартни игри на наша територия. И имайки предвид, че виртуалните лотарии в страната са много малко на брой, е напълно нормален интереса към горепосочения оператор. 

Други места с лотарийни игри в България

За първи път лото игри се появиха в уебсайта на Efbet, където залагащите получиха възможност да изпробват късмета си на игрите: Щастливите 5, Щастливите 6 и Щастливите 7, които се играят с дилъри на живо. Познавайки точните числа получавате възнаграждение, което не е никак малко.

Друг бранд, в който може да се намери лотария, е 8888.bg, където ще намерите интересния и любопитен раздел „Слотария“. В него присъстват както кеш игри с парични печалби, така и възможност за спечелване на лек автомобил, къща и 1 кг. злато. Естествено, играчите биха били щастливи да има повече лотарийни игри в нета, но на този етап те са много ограничени. 

Много хора считат, че спортните бонуси изместиха лотариите, а вярно ли това ще разберете, след като кликнете на този линк към статията в Gol.bg. Въпреки всичко все още има фенове на лотото и те желаят да задоволят хобито си директно от своя компютър или мобилно устройство. 
Ако твърдо сте решили да търсите играта в България може да прегледате по-горе предложените сайтове, а ако не, то тогава трябва да се насочите към чуждите оператори, тъй като при тях такива игри са често срещано явление. Разбира се, ние ще прегледаме къде и какво може да опитате. 

Чуждестранни казина предлагащи лото игри

Казино сайтовете зад граница често предлагат на клиентите си вълнуващи лото игри. Такъв е случаят с Aplay, които имат специален раздел посветен на това развлечение. Спокойно можем да твърдим, че тяхната лотария е една от най-харесваните в много точки на Европа. И, макар че онлайн платформата не е лицензирана в България, всеки може да си купи билет и да участва. 

В търсене на лотарийните игри попадаме и на още няколко интригуващи сайта, а именно The Lottery.co.uk, 22bet, 1xBet, The Lotter и други. Те обаче нямат разрешително от регулаторния орган по хазарта в българската държава и достъпа до някои от тях е ограничен. И, след като ви преведохме из света на лото развлеченията, е време да ви пожелаем разумна игра и наслука!