Платформата на Mr Bit е насочена предимно към фенове на казино игрите. В нея ще попаднете на обилно количество слотове и забавления в реално време с професионални крупиета. Но това далеч не е всичко. Очакват Ви вълнуващи Mr Bit спортни залози, насочени към двубои от различни дисциплини. Заслужава ли си прогнозирането на събития или това не е най-добрият сайт за залагане, разказват експертите от Efirbet.
 
Какво е нужно, за да залагаме на спорт в Mr Bit

След посещение на платформата, на началната страница ще откриете цялата листа с хазартни игри. Използвайте 3-лентовия бутон, намиращ се в горния ляв ъгъл, за да заредите менюто. Там ще откриете линка за раздела със спортни залагания.

Всеки посетител има възможност да прегледа тиражите, какви маркети се предлагат и заслужават ли си коефициентите. Но за да се залага на спортни срещи в Мр Бит България, трябва да се премине регистрация в няколко бързи стъпки. Целта е да се установи дали имате 18 години и в коя държава живеете.

За захранване на игралната сметка могат да се използват способи като: дебитна карта, превод по банков път, електронен портфейл. Внасянето се извършва мигновено, докато при теглене има забавяне в рамките на денонощие.
 
Кои спортове попадат в тиражите на Мр Бит

Ако вече сте отворили сайта на оператора, вляво ще забележите списък с всички дисциплини. Те са подредени спрямо интереса на залагащите. 

На челна позиция се нарежда футболът, който е представен от стотици първенства и турнири. Получавате досег до Шампионска лига, Висшата лига на Англия, Световното първенство и давате прогнози за двубоите от програмата. Мр Бит не ограничава потребителите до основни пазари (краен изход, брой голове, първо полувреме), а осигурява алтернативи като общо корнери, получени картони, азиатски хендикап.

Безспорно букмейкърът е удачен избор за почитатели на тениса поради наличието на множество състезания. Добавят се залози на ATP и WTA тура, както и на аматьорските ITF надпревари. Най-сериозна вълна от залагания предизвикват турнирите от Големия шлем, като всеки от тях се провежда в рамките на две седмици.

Други спортни залози в Мр Бит, които си заслужава да опитате, са: бокс, MMA, баскетбол, бейзбол, американски футбол. Увеличава се интереса и към електронните спортове, особено към FIFA, LoL, Dota 2 и Starcraft.
 
Предимства на живите залози в сайта

Ако търсеният от Вас мач е започнал, не се притеснявайте. Мр Бит има раздел “Live”, който съдържа всички активни срещи. Давате прогнозите си в реално време, без значение в коя минута се намира двубоят. Не се приемат залози единствено ако има дузпа, току-що вкаран гол или друга важна ситуация.

В помощ на залагащите са добавени няколко функции. Всички събития са придружени от статистика, показваща броя на ударите, владението на топката, получените картони, сбора корнери. Също така има тракер, указващ къде се развиват действията, а някои срещи са съпътствани от пряко предаване. За да го използвате, нужно е да притежавате профил в Mr Bit България.