“Сега е моментът за апартамента” е фраза, която е толкова заразна, че повечето хора в последните дни си я тананикат у дома, в офиса, докато готвят, чистят или шофират. Ако вие сте един от тях и се чудите какъв е всъщност този апартамент и как това се е загнездило толкова трайно в главата ви, ние ще ви кажем!

За най-известния апартамент в България! 

Зад идеята на тази реклама стоят небезизвестните Palms Bet, a гласът, който чуваме, е на Фики Стораро, който отново изненада своите почитатели с появата си на малкия екран в реклама. Това е един от най-наложилите се букмейкъри на българския пазар, който непрестанно привлича нови потребители, благодарение на опростената форма на регистрация, разнообразието от игри и допълнителни бонуси, които всеки участник може да получи. Операторът се радва на доста успехи през последните години, а потребителите, които използват услугите му, се възползват от лоялната програма и прозрачните правила за игра. Palms Bet отбелязват своите постижения по подобаващия за това начин - като раздават награди и радват хората, които са им се доверили. И го правят грандиозно!  

Как една реклама се превърна в тотален феномен? 

Ако има формула, която трябва да се следва, за да настане истинска сензация с пускането на даден рекламен материал, то Palms Bet я знаят, защото тяхното кратко клипче се превърна в абсолютен хит. Интересният подход, който от компанията са подбрали, за да запознаят зрителя с възможностите, които предлагат, определено привлече вниманието. Рекламата всъщност, освен с доста ритмична мелодия, се отличава със супер лятна и зареждаща обстановка и тонове добро настроение. И на фона на всичко това Фики Стораро пее за наградите, които ви очакват при Palms Bet регистрация за спортни залози. Поп-фолк изпълнителят представя на всеки зрител и слушател всичко, което му е нужно да знае за кампанията на Palms Bet, която тече и в момента. Разбира се, в рекламата не липсват и нужните блясък и лукс, които имат за цел да онагледят възможностите на всеки печеливш потребител. 

Всички знаем, че истинският успех се крие в детайлите. По всичко си личи, че маркетинговият отдел, който стои зад концепцията на рекламата, е отделил нужното време и като плод на усърдната работа е създал тази ритмична фраза, която дълго ще си припяваме още. 

Рекламата идва ни покаже още веднъж, че невъзможни неща няма. Не само защото чуваме Фики между новините и предаванията, но и защото големите награди вече не са мираж. Едва ли има по-добър начин да отправиш своето послание към хората от това да го направиш с песен. И Palms Bet са доказателството, което потвърди това!